Hankook Dynapro HP (RA23)

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Hankook Dynapro HP RA23 blinkt uit in:

  • 4x4-prestaties
  • Geluidsniveau
  • Tractie
  • Rijcomfort
  • Stuurgedrag

Hankook Dynapro HP (RA23)

Het is een hele mond vol: de Hankook Dynapro HP RA23. Maar het is dan ook niet zomaar een zomerband. Dit is een ideale zomerband voor SUV’s en 4×4-auto’s die met name op het asfalt blijven.

Deze Hankook Dynapro HP RA23 is de favoriete band van bestuurders van onder andere de Hyundai Santa Fe, de Renault Koleos, de Nissan Qashqai, de Hyundai Tucson en de Ford Kuga.

De band is vooral geschikt als zomerband, maar je kunt er dankzij het M+S-teken ook in de winterperiode bij lichte sneeuw veilig mee rijden.

Premium SUV-band

Deze Hankook Dynapro HP RA23 is een echte premium band voor SUV’s en 4×4’s. Door de Zuid-Koreaanse roots van het bedrijf zie je dat deze banden veel onder Koreaanse en Aziatische voertuigen worden gemonteerd, maar ook grote Europese autoproducenten vertrouwen graag op Hankook. De Hankook Dynapro HP RA23 levert goede tractie, minder geluid en goede prestaties. Met de M+S-kwalificatie (modder en sneeuw) kun je deze band ook in minder zomerse situaties gebruiken. Het profiel van de band is gebouwd om eveneens te presteren bij lichte offroad-situaties en bij lichte sneeuw. De band heeft een verbeterd loopvlak voor meer stuurrespons en een langere levensduur.

Hankook

Hankook is een bandenfabrikant uit Seoel, Zuid-Korea. Het bedrijf is de op zes na grootste producent ter wereld. Het werd in 1941 opgericht als Chosun Tire Company, en kreeg in 1968 de huidige naam. Hankook levert onder andere af-fabriek banden aan Hyundai, Kia, Audi, Volkswagen, BMW, Mercedes en Toyota.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be