Hankook Dynapro HP2 (RA33)

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Hankook Dynapro HP2 RA33 blinkt uit in:

  • 4x4-prestaties
  • Geluidsniveau
  • Tractie
  • Rijcomfort
  • Stuurgedrag

Hankook Dynapro HP2 (RA33)

Ook de volledige naam van deze band is een hele mond vol: de Hankook Dynapro HP2 RA33. Maar ja, we hebben het dan ook over een SUV-zomerband uit de premium categorie. Een uitstekende zomerband voor SUV’s en 4×4’s die vooral op de weg blijven.

Deze Hankook Dynapro HP2 RA33 staat bekend om zijn goede grip op natte wegen. Wendbaarheid en nauwkeurige handling zijn daarnaast de grote pluspunten van deze band. Het Koreaans merk Hankook heeft een reputatie op het gebied van veiligheid hoog te houden.

Deze band is de favoriete band van mensen die onder andere een Hyundai Santa Fe, een Kia Sportage 4WD, een Renault Koleos, een Opel Frontera of een Isuzu D-Max rijden.

Nog betere prestaties

Deze Hankook Dynapro HP2 RA33 is een verbeterde versie van de ‘gewone’ Hankook Dynapro HP. Met de Hankook Dynapro HP2 RA33 zet Hankook een band neer die gericht is op premium SUV’s, die aan de hoogste eisen moeten voldoen. Ook onder buitengewone omstandigheden als natte en licht besneeuwde wegen. Met het M+S-teken kun je rekenen op extra tractie onder winterse omstandigheden. Hoewel het in essentie zomerbanden zijn, worden deze banden van Hankook dan ook wel ingezet als all-seasonbanden.

Bandenstructuur

De Hankook Dynapro HP2 RA33 heeft een silica-compound voor zware belasting. Dit vermindert de rolweerstand en verbetert de tractie op droge en natte wegen. De versterkte gordel zorgt voor een ideale loopvlaksterkte en de 2 brede stalen koordlagen zorgen voor uitstekende handling onder alle omstandigheden. Ook de allerzwaarste. Het polyester karkas met z’n grote dichtheid en de sterke gevlochten hieldraad dragen bij aan een verdere verbetering van de stuurreacties en het rijgedrag. Gewoon een topband voor een uitstekende prijs.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Hankook Dynapro HP2 (RA33)

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be