Hankook Dynapro MT (RT03)

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Hankook MT RT03 blinkt uit in:

  • Praktisch onverwoestbaar
  • Superieur in offroad-prestaties
  • Tractie
  • Rijcomfort
  • Stuurgedrag

Hankook Dynapro MT (RT03)

Een terreinband in hart en nieren. Dat is de Hankook Dynapro MT RT03. Dit is dé autoband voor onder jouw terreinauto, als je je voornamelijk offroad begeeft.

De Hankook Dynapro MT RT03 valt op door de perfecte tractie in alle richtingen. Deze band geeft jouw terreinwagen altijd de beste grip en acceleratie. Onder de zwaarste omstandigheden geeft deze band steeds de beste prestaties. De handling en de stabiliteit voelen doorlopend vertrouwd en veilig aan. Er moet ook heel wat gebeuren, wil je met deze band lekrijden.

Zelfs in de winter presteert de Hankook Dynapro MT RT03 goed. De band is voorzien van het M+S-symbool. Trakteer je SUV of 4×4 op het beste en geef ‘m de Hankook Dynapro MT RT03. Hij zal je belonen met een subliem offroad-gedrag.

Niet voor niets is dit de favoriete band van mensen die een Suzuki Jimny, een Nissan Terrano, een Nissan Patrol en een Mitsubishi Pajero rijden.

Beschermingsblokken

Deze Hankook Dynapro MT RT03 heeft beschermingsblokken aan de zijkant van de band. Dit blok loopt door tot het midden van de wang en beschermt tegen schokken en insnijden. De tractie op een zachte ondergrond verbetert aanmerkelijk. Daarnaast geeft het ook visueel een stoer en ruig beeld aan je SUV of 4WD.

Extra versterkt

De met nylon versterkte gordels op de banden bieden extra sterkte, verbeteren de levensduur een de stabiliteit. Het gezaghebbende tijdschrift Four Wheeler beoordeelde de Hankook Dynapro MT RT03 in april 2011 met ‘zeer aanbevolen’. Het is duidelijk: liefhebbers van het ruigere 4×4-werk vinden in deze Hankook-band alles wat ze zoeken. Superieure trekkracht en praktische onverwoestbaarheid.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be