Hankook Winter i*cept evo

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Hankook I-Cept Evo blinkt uit in:

  • Optimale grip
  • Remprestaties
  • Comfortabel rijgedrag
  • Duurzaamheid
  • Wegligging en bochtenstabiliteit

Hankook Winter i*cept evo

Op zoek naar een winterband die ongeacht de omstandigheden altijd goed presteert? De Hankook i*cept evo is een bijzonder veilige en comfortabele winterband voor sportieve en luxe personenauto’s.

De Hankook I-Cept Evo-serie heeft verschillende modellen, zoals de i*cept evo W310 en de i*cept evo2 W320. De i*cept evo2 W320 is een evolutie van de eerste i*cept evo.

Deze winterband is speciaal ontworpen om grotere afstanden veilig en prettig af te leggen. Hij presteert continu op een hoog niveau, of je nu op een natte, droge of besneeuwde weg rijdt. De goede wegligging en de bochtenstabiliteit vergroten het rijplezier. Met de Hankook i*cept evo kun je veilig de weg op in de winter.

Comfort

De nieuwste silica-compound zit verwerkt in de Hankook i*cept evo winterbanden. Daarmee heb je een goede grip op verschillende ondergronden. Maar je hoort de banden ook veel minder goed, waardoor je rustiger rijdt en minder vermoeid raakt. De i*cept evo van Hankook staat dus ook voor comfortabel rijden.

Duurzaamheid

Als je investeert in winterbanden, wil je graag dat ze lang meegaan. Dat zit bij de i*cept evo wel goed. De band is ontwikkeld met alleen de duurzaamste materialen. Dankzij de geavanceerde technologie kent de band een hoge slijtvastheid. De slijtage is langzaam en gelijkmatig, waardoor je vele winters op deze banden kunt rijden zonder dat je ze hoeft te vervangen. We kunnen wel zeggen dat de Hankook i*cept evo een betaalbare high-performance winterband is.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be