Hankook I-Cept EVO W310

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Hankook I-Cept Evo W310 blinkt uit in:

  • Veiligheid
  • Comfort
  • Tractie
  • Brandstofbesparing
  • Stuurgedrag

Hankook I-Cept EVO W310

Een veilige en comfortabele winterband voor sportieve en luxe personenauto’s. Dat is de Hankook I-Cept Evo W310.

Deze winterband is speciaal ontworpen om lange afstanden veilig en prettig af te leggen. De goede wegligging en het lage afrolgeluid vergroten het rijplezier en zorgen ervoor dat je minder snel moe wordt.

De Hankook I-Cept Evo W310 is een ideale band voor de bestuurder die veel afstanden rijdt. Door zijn sportieve uiterlijk misstaat hij zeker niet onder de wat meer sportieve personenauto’s. Deze band is populair bij bestuurders van de Peugeot 206, de Renault Clio, de Citroën C4, de Renault Laguna en de Alfa Romeo 159.

Betrouwbaar en duurzaam

Deze winterband is de ideale band als je op zoek bent naar een kwalitatieve band met een sportief uiterlijk, die uitzonderlijk goed presteert onder winterse omstandigheden. De Hankook I-Cept Evo W310 voelt vertrouwd aan op gladde wegdekken, bij sneeuw en ijs. De loopvlaksamenstelling zorgt voor goede bocht- en remeigenschappen. Het asymmetrische loopvlakontwerp met 3D-lamellentechnologie is jouw garantie voor stabiliteit. De silica-toevoeging aan het rubber minimaliseert het geluid en maakt de band duurzamer door een langere levensduur en een lager brandstofverbruik.

Hankook

Het Zuid-Koreaanse Hankook is de op zes na grootste bandenproducent ter wereld. Het werd in 1941 opgericht als de Chosun Tire Company. In de jaren zestig werd het herdoopt tot Hankook. Het woord ‘Hankook’ betekent Korea in het Koreaans. Hankook levert onder andere af-fabriek banden aan de Koreaanse merken Kia en Hyundai, maar ook aan Audi, Volkswagen, BMW, Mercedes en Toyota.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be