Hankook I-Cept Evo2 W320

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Hankook I-Cept Evo2 W320 blinkt uit in:

  • Veiligheid
  • Comfort
  • Tractie
  • Brandstofbesparing
  • Stuurgedrag

Hankook I-Cept Evo2 W320

Een comfortabele en betrouwbare winterband voor luxe en sportieve personenauto’s. Dat is de Hankook I-Cept Evo2 W320, een evolutie van de eerste I-Cept Evo.

Deze winterband is speciaal vernieuwd om langere afstanden nog veiliger en prettiger af te leggen. Met de goede wegligging en het lage afrolgeluid heb je meer plezier bij het rijden en word je minder snel moe.

De Hankook I-Cept Evo2 W320 is ecoband waarmee je per kilometer op brandstof bespaart. Een ideale band voor de bestuurder die veel afstanden rijdt. Door zijn sportieve uiterlijk wordt hij vaak onder wat luxere personenauto’s gemonteerd. Deze band is onder andere populair bij bestuurders van de Renault Koleos, de Renault Avantime, de Opel Zafira en de Honda CR-V.

Nog betrouwbaarder

De I-Cept Evo2 W320 heeft een uitstekende grip op natte, besneeuwde en ijzige wegen. Hankook heeft de eerste I-Cept Evo verder weten te verbeteren. Zo heeft de band een geoptimaliseerd profielontwerp dat zich in de sneeuw vastbijt. De laterale groeven zorgen voor goede prestaties onder winterse omstandigheden. Dat heeft deze band inmiddels ruimschoots bewezen.

Sterke winterband

Deze winterbanden van Hankook zijn in meerdere soorten en maten verkrijgbaar. Met de I-Cept Evo2 W320 heeft het Zuid-Koreaanse bedrijf een sterke winterband op de markt gebracht. Hankook levert af-fabriek onder andere aan de Koreaanse merken Kia en Hyundai, maar ook aan Audi, Volkswagen, BMW, Mercedes en Toyota. Daarnaast is Hankook populair op de vervangingsmarkt, als kwalitatief alternatief voor duurdere merken.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be