Hankook Optimo 4S (H730)

Seizoen: All-seasons All-seasons

De Hankook Optimo H730 OPT 4S blinkt uit in:

  • Grip op droge en natte wegen
  • Rijprestaties op droge en natte weg
  • Remvermogen
  • Brandstofbesparing
  • Lange levensduur

Hankook Optimo 4S (H730)

Dit is de Hankook Optimo H730 OPT 4S, een 4-seizoenenband voor personenauto’s. Dit is dezelfde band als de Hankook Optimo 4S H730.

Met de Optimo H730 OPT 4S kun je het hele jaar door blijven rijden. Deze banden hebben een uitstekende zijdelingse grip en een lage rolweerstand, waarmee je minder brandstof verbruikt en bijdraagt aan een beter milieu. Je rijdt met deze banden net zo makkelijk naar zomerse bestemming als naar je wintersportlocatie in de sneeuw.

Deze banden zijn onder andere populair bij bestuurders van de Renault Laguna, Renault Koleos, Mercedes E-klasse, Hyundai ix35 en Honda FR-V.

Prijs-kwaliteit

De Hankook Optimo H730 OPT 4S is een goede autoband om het hele jaar mee te rijden. Je spaart geld uit voor een tweede set banden en je hoeft niet twee keer per jaar een afspraak met je garage te maken om de banden te laten wisselen. Het is een duurzame band die langzaam en gelijkmatig slijt. Ook de initiële aanschafprijs is relatief laag. Al met al een prima band als je geen aanslag op je portemonnee wilt plegen.

Technisch geavanceerd

Het Zuid-Koreaanse autobandenbedrijf Hankook heeft met de Optimo H730 OPT 4S een band afgeleverd die aan de modernste technische vereisten voldoet. En méér dan dat. Op zowel een droog als een nat wegdek presteert hij uitstekend. Een ideale band voor ons grillige klimaat. Als het onverwachts ijzelt of sneeuwt kun je met de Hankook Optimo H730 OPT 4S altijd veilig de weg op.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Hankook Optimo 4S (H730)

15 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be