Hankook Optimo K406

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Hankook Optimo K406 blinkt uit in:

  • Stuurrespons en handling
  • Laag risico op aquaplaning
  • Remafstand
  • Brandstofbesparing
  • Lange levensduur

Hankook Optimo K406

De Hankook Optimo K406 zijn Hankook zomerbanden voor personenauto’s. Hankook is een van de populaire merken met voordelige keuzes voor middenklassers.

Deze banden zijn geschikt voor temperaturen van 7 graden Celsius of hoger. De Zuid-Koreaanse fabrikant Hankook staat bekend om de veilige banden die zij produceren. Deze banden leveren goede prestaties op nat wegdek en droog wegdek. Daarnaast gaan ze zuinig om met brandstof. De Hankook Optimo K406 koppelt hoge prestaties aan maximaal rijplezier.

Je vindt deze banden op compacte auto’s en middenklassers, zoals de Volkswagen Polo en de Hyundai Tucson.

Rijplezier

Deze Hankook-zomerbanden zijn ontwikkeld met rijplezier in het achterhoofd. Ze leveren moeiteloos superieure rijeigenschappen op zowel droge als natte wegen. Als je achter het stuurwiel zit, ervaar je de uitstekende handling en een nauwkeurige stuurrespons. Dat komt vooral door het bijzondere profiel van de Hankook Optimo K406. Deze geeft de auto veel wegcontact. Zo is de stabiliteit ook in regenachtige situaties (nat wegdek) prima. Tegelijkertijd zorgen de groeven voor doeltreffende waterafvoer. Je wilt natuurlijk niet dat je auto gaat aquaplaneren. Met deze banden houd je de controle over je auto en je zult verbaasd staan over de korte remafstand. Ook is de band zo ontworpen dat hij weinig lawaai maakt en je dus in alle rust kunt rijden.

Betaalbaar

De Hankook Optimo K406 is niet alleen ontworpen op rijplezier, maar ook op kostenefficiëntie. Daarom hoeven deze banden niet snel vervangen te worden. Ze besparen op brandstof, kilometer na kilometer, en de aanschafprijs is relatief laag. Zo blijkt ook uit de customer reviews.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden en heb je hulp nodig met bijvoorbeeld de vraag, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde autobanden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast is deze band geschikt voor zowel stalen velgen als aluminium velgen.

Bestel je deze relatief goedkope banden online dan versturen wij je banden gratis dankzij onze gratis verzending en gratis levering!


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Hankook Optimo K406

15 Inch

17 Inch

18 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be