Hankook Optimo K415

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Hankook Optimo K415 blinkt uit in:

  • Rijeigenschappen op droog en nat wegdek
  • Laag risico op aquaplaning
  • Remafstand
  • Brandstofbesparing
  • Lange levensduur

Hankook Optimo K415

De Hankook Optimo K415 is een high-performance zomerband voor personenauto’s. Het is een voordelige keuze voor auto’s uit het compacte en middensegment.

Deze banden zijn het meest geschikt voor temperaturen van 7 graden Celsius of hoger. Deze banden van de Zuid-Koreaanse fabrikant Hankook leveren goede prestaties op zowel droge als natte wegen en ze gaan zuinig om met brandstof. De Hankook Optimo K415 heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Je vindt deze banden op middenklassers als de Renault Clio en de Renault Scénic, de Ford Focus, de Peugeot 207 en de Renault Laguna.

Allround

De Hankook Optimo K415 is een band die een goede allround-score behaalt. Grip op droge en natte wegen, remeigenschappen, rijcomfort en grip bij winterse omstandigheden: het is bij deze band allemaal dik voor elkaar. De Hankook Optimo K415 onderscheidt zich met z’n uitstekende rijeigenschappen tijdens verschillende weersomstandigheden. De geoptimaliseerde rechte groeven zorgen voor een goede afvoer van regenwater. Ook is er een middelste ribblok in de band verwerkt, dat zorgt voor nog betere rijeigenschappen en een verbeterde remwerking.

Betaalbaar

De Hankook Optimo K415 is in een groot aantal maten beschikbaar, vanaf zeer betaalbare prijzen. Met deze band bewijst Hankook dat kwaliteit in autobanden niet duur hoeft te zijn. Ben je op zoek naar een betaalbare band die goed allround presteert, dan is de Optimo K415 zeker een aanrader.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Wil je nieuwe banden kopen en heb je hulp nodig om je bandenmaat te vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast staat deze band ook nog eens bijzonder mooi op stalen velgen alsmede aluminium velgen.

Bestel nu je banden online en wij zorgen voor de gratis verzending!


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be