Hankook Optimo K715

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Hankook Optimo K715 blinkt uit in:

  • Voordelig rijden
  • Laag risico op aquaplaning
  • Rij- en remprestaties op droge en natte weg
  • Brandstofbesparing
  • Lange levensduur

Hankook Optimo K715

De Hankook Optimo K715 is een zomerband die speciaal is ontwikkeld voor compacte auto’s. Je vindt ze in de kleine velgmaten 13, 14 en 15 inch.

Deze banden zijn geschikt voor temperaturen van 7 graden Celsius of hoger. Ze staan bekend om hun stuurgemak en nauwkeurige handling. Ook leveren deze banden goede prestaties op natte wegen en gaan ze zuinig om met brandstof.

Je vindt deze banden op veel compacte auto’s, waaronder de Peugeot 206 en de Citroën Berlingo.

Rubber

De rubbermix van deze Hankook Optimo K715 is gericht op rij- en remprestaties op een droge en natte weg. Door het uitgekiende profiel houd je grip op de weg bij zware regenval. De 4 lengtegroeven op de Hankook Optimo K715 zorgen voor extra grip en vermindering van het risico op aquaplaning. Is het droog, dan kun je rekenen op een zeer wendbare band van Hankook, waarmee je altijd de controle over je auto behoudt. Het afrolgeluid van de banden is minimaal, zodat je steeds van een rustige rit kunt genieten. Wel zo prettig als je in een compacte auto rijdt!

Compacte band, compacte prijs

De Hankook Optimo K715 is geoptimaliseerd om veel veilige kilometers te kunnen maken. Beter voor het milieu en beter voor de portemonnee. Gewoon een goede band in zijn segment en een goede keuze als je niet te veel geld aan je banden uit wilt geven, maar wel veilig wilt rijden en lekker wendbaar in de stad wilt zijn.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be