Hankook Radial RA08

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Hankook Radial RA08 blinkt uit in:

  • Belastbaarheid
  • Stabiliteit
  • Hoge veiligheid
  • Comfort bij het rijden
  • Lange levensduur

Hankook Radial RA08

De Hankook Radial RA08 is een zomerband uit de categorie banden voor bestelauto’s en personenbusjes. Het is een betrouwbare band, waarbij kwaliteit en veiligheid voorop staan.

De band is ontworpen met grip en stabiliteit als belangrijkste doelen. Met deze band onder jouw bedrijfsauto geniet je van een perfecte wegligging en een korte remweg. En dat is goed om te weten als je hard aan het werk bent.

De Hankook Radial RA28 is een bestelautoband met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Hij heeft een uitstekende handling en een laag rijgeluid. Daarom wordt hij ook wel gebruikt als band onder de Renault Espace.

Veel op de weg

Zit je voor je werk veel op de weg? Dan is het fijn als je op goede autobanden kunt vertrouwen. De Hankook Radial RA08 geeft je vanaf de eerste kilometers onmiddellijk dat vertrouwen. De band blinkt uit in wegligging, geeft je veel comfort en biedt goede rij- en remprestaties. Daarnaast gaat de band door de speciale rubbersamenstelling extra lang mee.

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij de Hankook Radial RA08 voorop. De sterke rubbermix waarmee deze band is gefabriceerd biedt veel weerstand tegen weersinvloeden en slijtage. Het profiel blijft lang in topconditie, zodat je vele veilige kilometers kunt blijven werken. De profielstructuur van de band is slim uitgedacht. Met de zigzaggroeven wordt water en vuil direct afgevoerd. Het verbrede loopvlak zorgt voor extra grip en veel veiligheid. Als je de prijs van deze band in aanmerking neemt, is het een makkelijke keuze.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be