Hankook Radial RA14

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Hankook Radial RA14 blinkt uit in:

  • Belastbaarheid
  • Stabiliteit
  • Laag risico op aquaplaning
  • Brandstofbesparing
  • Lange levensduur

Hankook Radial RA14

De Hankook Radial RA14 is een robuuste zomerband voor bestelauto’s en SUV’s. De band is uitgerust met een asymmetrisch profiel en een breed loopvlak voor optimaal contact met het asfalt.

Grote voordelen van deze band: uitstekende tractie en duurzaamheid. De doorlopende groeven zorgen voor tractie onder alle omstandigheden. De laterale groeven voeren water vlug en veilig af, zodat je je tijdens het werk geen zorgen hoeft te maken om aquaplaning. Het loopvlak biedt verder nauwkeurigheid bij remmen en stabiliteit in snelle bochten. De stevige wangen kunnen tegen een stootje en zorgen ervoor dat de band z’n vorm behoudt.

De Hankook Radial RA14 is een ideale band voor een sportieve bestuurders van een SUV of een bedrijfswagen die veel vergt van zijn autobanden. Nog een groot voordeel van deze band: zijn prijs.

Premium bestelwagenband

De Hankook Radial RA14 is een premium bestelautoband van robuuste kwaliteit. De band heeft een geribbeld blok voor meer grip en handling op natte wegen. De prestaties van deze band zijn hoog, precies wat je wilt als je op zoek bent naar nieuwe banden voor je bestelauto. Het profiel zorgt voor een korte remweg en snelle waterafvoer, terwijl de banden te allen tijde blijven doen wat jij van ze vraagt. Logisch dat deze kwaliteitsbanden van Hankook ook onder SUV’s worden gemonteerd.

Hankook

Behalve voor personenauto’s wordt ook voor bedrijfsauto’s regelmatig gekozen voor het Zuid-Koreaanse Hankook. Bestelauto’s uit Aziatische landen worden vaak af-fabriek al met Hankooks geleverd. Het ligt dan voor de hand om bij vervanging weer voor autobanden van dit merk te kiezen. Maar behalve een voor de hand liggende keuze, is het ook een slimme keuze. De bedrijfsautobanden van Hankook voldoen net als de personenautobanden aan de hoogste veiligheidseisen. De Zuid-Koreanen hebben een naam hoog te houden als het om veiligheid gaat. Met z’n betaalbare prijzen is Hankook een geduchte concurrent voor de premium autobandenmerken uit Amerika en Europa.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Hankook Radial RA14

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be