Hankook Radial RA28

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Hankook Radial RA28 blinkt uit in:

  • Belastbaarheid
  • Stabiliteit
  • Laag risico op aquaplaning
  • Brandstofbesparing
  • Lange levensduur

Hankook Radial RA28

De Hankook Radial RA28 is een zomerband speciaal voor bestelauto’s, bedrijfswagens en caravans. De band heeft een maximaal draagvermogen van 975 kilo per band en je kunt er maximaal 190 km/u mee rijden.

Grote voordelen van deze band: uitstekende tractie en grip. Daarnaast gaat de band lang mee, zodat je er onbezorgd mee aan het werk kunt. Of je nu in een goederenbus of een personenbusje rijdt.

De Hankook Radial RA28 is een bestelautoband met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Je geniet van uitstekende handling en een laag afrolgeluid, Met de speciale samenstelling van het loopvlak heb je weinig rolweerstand en profiteer je van een lager brandstofverbruik.

Voor busjes en caravans

De Hankook Radial RA28 is een asymmetrische premium bestelautoband, die op zowel goederenbusjes als personenbusjes wordt gemonteerd en veel veiligheid biedt. Ook met een zware lading. Vanwege de uitstekende rijkwaliteiten wordt deze band ook onder caravans gemonteerd. Deze bedrijfsautobanden van Hankook worden aanbevolen door Volkswagen.

Hankook

Hankook werd in 1941 in Seoel, Zuid-Korea opgericht als de Chosun Tire Company. In 1968 kreeg het bedrijf de huidige naam, die ‘Korea’ betekent in het Koreaans. Hankook levert vandaag de dag onder andere af-fabriek banden aan Audi, Volkswagen, BMW, Mercedes, Toyota, Hyundai en Kia. Het is de zesde bandenfabrikant ter wereld. Met de Hankook Radial R28 heb je een kwaliteitsproduct in handen, tegen een zeer betaalbare prijs.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be