Hankook Vantra LT (RA18)

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Hankook Vantra LT RA18 scoort onder meer op:

  • Voortreffelijke wegligging
  • Maximale grip en stabiliteit
  • Korte, veilige remweg
  • Gunstig brandstofverbruik
  • Lange levensduur

Hankook Vantra LT (RA18)

De Hankook Vantra LT RA18 is een betrouwbare en comfortabele zomerband voor bestelauto’s, bedrijfswagens en kleine busjes. Het is een band waarop je onder alle omstandigheden kunt rekenen, terwijl hij toch zuinig is in het gebruik. Zuinig, veilig, comfortabel en betrouwbaar in één: wat wil je nog meer als je je auto commercieel gebruikt?

Om een lading veilig te vervoeren, moet je je voertuig te allen tijde onder controle kunnen houden. Een geschikte zomerband speelt daarbij een belangrijke rol. Zelfs bij zware belading blijft de Hankook Vantra LT RA18 zijn werk voortreffelijk en zonder haperen doen. Je kunt ervan op aan dat zijn rem- en stuurgedrag uit het boekje zijn, net als zijn solide grip en fenomenale wegligging. Daarnaast heeft deze band ook een lange levensduur. En allemaal net zo goed op droog als nat wegdek!

Loopvlak met sterke eigenschappen.

Door zijn brede loopvlak met een rechte groef excelleert de Hankook Vantra LT RA18 op nat wegdek. Zelfs in de stromende regen krijg je hem niet uit het spoor. Dat komt ook door het speciale profiel van de band, waarmee de afvoer van water en andere nattigheid sneller en efficiënter verloopt. Dus aquaplaning? Geen enkele kans! Verder heeft het loopvlak uitgekiende zijgroeven, die zorgen voor een stabiele wegligging en maximaal rijcomfort. Voor jou is ook de korte remweg een belangrijk pluspunt van deze band, net als de ongelooflijke tractie. Je ritten zullen stil en rustig zijn, omdat de band van Hankook bijzonder weinig contactgeluid veroorzaakt. En je ritten zullen ook zuinig zijn, want door de lage rolweerstand verbruikt de Hankook Vantra LT RA18 minder brandstof en houdt hij zijn werk langer vol. Ook handig als je nog een gunstige CO2-footprint nodig hebt!

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Wil je graag nieuwe banden kopen en vraag je je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast is deze band geschikt voor zowel stalen velgen als aluminium velgen.

Bestel je deze relatief goedkope banden online dan versturen wij dankzij onze gratis verzending je banden gratis!


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Hankook Vantra LT (RA18)

12 Inch

16 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be