Hankook Ventus S1 evo2 (K117)

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Hankook Ventus S1 Evo2 K117 scoort onder meer op:

  • Sterke rij- en remprestaties
  • Prima grip op droog en nat wegdek
  • Nauwkeurige stuurrespons
  • Lange levensduur
  • Gunstig brandstofverbruik

Hankook Ventus S1 evo2 (K117)

De Hankook Ventus S1 Evo2 K117 is een uitstekende zomerband, die het geweldig doet onder high performance middenklasse auto’s met pit. Alle rijeigenschappen zijn mooi op elkaar afgestemd, waardoor deze premium band optimaal presteert en uitblinkt in veiligheid en rijcomfort.

Door een combinatie van hoogwaardige materialen en innovatieve technologieën overtuigt de Hankook Ventus S1 Evo2 K117 op alle fronten. Zijn wegligging is bijzonder stabiel, op rechte stukken en in bochten. Hij reageert alert en nauwkeurig op al je stuurbewegingen (ook bij hoge snelheid) en zijn remweg is kort. Deze prestaties levert de band niet alleen op droog wegdek, maar ook op nat wegdek.

Doordacht en milieuvriendelijk profiel

Het doordachte profiel van de Hankook Ventus S1 Evo2 K117 is het resultaat van uitgebreide tests en onderzoek. Verschillende moderne technologieën komen erin samen om maximale prestaties te bereiken op droge én natte wegen. Opvallend zijn de drie brede groeven, een smalle groef langs de bovenrand en enkele schuin geplaatste groeven. Hierdoor zijn niet alleen de grip en tractie optimaal, maar ook de waterafvoer. Je houdt dus permanent controle over je auto, terwijl de kans op aquaplaning tot een minimum is beperkt. Ook resulteert de samenstelling van het rubber in een lage rolweerstand, zodat je band van Hankook langzamer slijt en langer meegaat. Dat laatste wordt ook in de hand gewerkt door de speciale velgrandbescherming, die ervoor zorgt dat je velg minder makkelijk kan beschadigen door invloeden van buitenaf. Ten slotte zijn het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot verrassend laag, wat weer prettig is voor het milieu en je portemonnee.

Tests zomerbanden

De Hankook Ventus S1 Evo2 K117 is een zomerband die perfecte resultaten behaalt in meerdere (internationale) bandentests. Onder andere van Autoweek, waarin de band een uitmuntende derde plaats scoorde. Ook de ANWB en het Duitse ACE/GTÜ waren zeer over de band te spreken.

Zomerbanden testen:

ANWB 2016 (Zomerbandentest 225/45 R17) (6e plaats)

Heb je een lekke band, of zijn je autobanden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast is deze band geschikt voor zowel stalen velgen als aluminium velgen.

Bestel je je banden online dan versturen wij dankzij onze gratis verzending je banden gratis!

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Hankook Ventus S1 evo2 (K117)

17 Inch

18 Inch

19 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be