Hankook Ventus ST (RH06)

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Hankook Ventus ST RH06 scoort onder meer op:

  • Voortreffelijke wegligging
  • Stabiliteit bij hoge snelheden
  • Ongekende grip en tractie
  • Langere levensduur
  • Extreem weinig bandengeluid

Hankook Ventus ST (RH06)

De Hankook Ventus ST RH06 is een high performance zomerband voor uitgesproken krachtige SUV’s. Zijn rijprestaties en rijeigenschappen zijn uiteraard geheel afgestemd op het veeleisende rijgedrag dat je bij zulke auto’s mag verwachten. Daarbij wordt de veiligheid geen moment uit het oog verloren. Zodoende is het een band waar je onder alle omstandigheden volledig op kunt vertrouwen.

Nieuwe constructie, nieuw profiel

Om de gewenste hoge prestaties te kunnen komen, heeft de Hankook Ventus ST RH06 een geheel nieuwe constructie en profiel gekregen. Het V-vormige ontwerp staat daarbij centraal. Dit zorgt voor topprestaties op natte en droge wegen. Samen met een unieke rubbermix levert het ook een geweldige tractie op. Verder werd het loopvlak aangepast om een beter contact met de weg te krijgen. Vernuftige profielblokken zorgen ervoor dat de autoband ook bij hoge snelheden in vorm blijft en langer meegaat. En een duurzame band is, zoals je weet, goed voor jou én het milieu.

Innovaties die ertoe doen

Dankzij geavanceerde pitchtechnologie van Hankook op basis van DDPT (Dual Depth Pitch Theory) is het bandengeluid tot een verrassend laag niveau teruggebracht. Dit komt je rijcomfort absoluut ten goede. Andere innovaties zijn de naadloze hieldraad en de optimale voering. Hierdoor rijd je stabieler en comfortabeler en stuur je nauwkeuriger. Ook de velgbescherming is een welkome toevoeging, die je velg extra beschermt tegen krassen en andere beschadigingen.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be