Hankook Ventus V12 evo2 (K120)

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Hankook Ventus V12 Evo2 K120 scoort onder meer op:

  • Optimale rij- en remprestaties
  • Comfortabel rijgedrag op elk wegdek
  • Enorme grip en stabiliteit
  • Zeer lange levensduur
  • Bescherming tegen aquaplaning

Hankook Ventus V12 evo2 (K120)

De Hankook Ventus V12 evo2 (K120) is een indrukwekkende zomerband, die geschikt is voor high performance personenauto’s uit de middenklasse. De rijprestaties en rijeigenschappen van de Ventus V12 Evo2 zijn zeer goed, waardoor je onder alle omstandigheden veilig en comfortabel de weg op kunt. Of dat nu in droog of nat weer is.

De ingenieurs van Hankook hebben met de Hankook Ventus V12 evo2 (K120) een band ontwikkeld, die zijn gelijke niet kent. Hij remt en stuurt werkelijk voortreffelijk, ook in lastige bochten. En ook zijn tractie en wegligging zijn subliem. Door dit alles geeft deze autoband je een gevoel van totale controle en een ongeëvenaarde high performance rijervaring.

Technologisch volmaakt

De constructie en het profiel van de Hankook Ventus V12 Evo2 K120 vormen een technologisch hoogstandje. Brede stalen koordlagen en een extra stevige rubbermix op basis van silica zorgen voor een soepele handling en wendbaarheid van je auto. Elke stuurbeweging die je maakt wordt direct en nauwkeurig opgevolgd, waardoor je auto zich ook een stuk makkelijker laat manoeuvreren. Het unieke groevenpatroon zorgt voor een snelle afvoer van water, wat het risico van aquaplaning sterk reduceert. Het loopvlak kent een lage rolweerstand, waardoor je zuiniger rijdt en je band een langer leven heeft. Bovendien vermindert het CO2-uitstoot, wat ook nog eens fijn is voor het milieu. Om dit effect nog te vergroten, kun je dankzij de unieke slijtagecontrole meteen zien of je wielen nog goed zijn uitgelijnd. Want ook een goede uitlijning optimaliseert de rolweerstand en het wegcontact.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maten die op die band staan aangegeven is de maat die onder jouw auto past!

Bestel nu je banden direct online en profiteer van gratis verzending!


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Hankook Ventus V12 evo2 (K120)

18 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be