Hankook Winter i*cept evo (W310)

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Hankook Winter I-Cept Evo W310 scoort onder meer op:

  • Prima rijgedrag in winters weer
  • Perfect rem- en stuurgedrag
  • Uitstekende grip op sneeuw en ijs
  • Laag afrolgeluid en hoog rijcomfort
  • Gunstig brandstofverbruik

Hankook Winter i*cept evo (W310)

De Hankook Winter I-Cept Evo W310 is een robuuste winterband voor sportieve personenauto’s uit de luxe middenklasse. Ondanks zijn sportieve mogelijkheden is deze autoband ook uitgesproken vriendelijk voor het milieu en je portemonnee. De combinatie van prestaties en zuinigheid maakt deze band zeer gewild onder rijders die ook in de winter van opschieten houden.

Dat het hier gaat om een sportieve band, zie je al meteen aan zijn uiterlijk. Dus met de ‘look’ van je auto zit het wel goed als je deze band monteert. Maar het gaat natuurlijk vooral om veiligheid en rijcomfort. En daar zorgen de uitmuntende rijprestaties en rijeigenschappen van de Hankook Winter I-Cept Evo W310 wel voor. Hij is onverslaanbaar op gladde, natte, besneeuwde en ijzige wegen. Waardoor je zelfs onder de zwaarste winterse omstandigheden ontspannen van A naar B kunt reizen.

Balans tussen profiel en rubbermix

Dankzij tal van functionele innovaties is de Hankook Winter I-Cept Evo W310 in alle opzichten een winterse ‘high performance’ band. Zo is het profiel voorzien van een asymmetrisch ‘Dual Function’ profiel met slimme 3D-lamellen en speciaal ontworpen groeven. Samen met de nieuwe rubbermix op basis van silica garandeert dit sublieme prestaties op sneeuw en ijs. Zowel de grip als de stabiliteit zijn ongekend. Daarbij zorgen de drie overlangse groeven voor een fantastische wegligging en dito remgedrag. Dankzij een overlangse rib aan de buitenzijde houd je ook heel goed grip tijdens het remmen en in bochten.

Comfortabel en milieubewust

Een ander voordeel van alle innovaties is de lage rolweerstand van deze band. Hierdoor slijt je band van hankook minder snel, waardoor je er langer mee kunt doen. Dat is al de eerste besparing. Verder verbruik je minder brandstof, waardoor je voortdurend zuiniger rijdt. En zelfs het milieu profiteert mee, omdat ook de CO2-uitstoot automatisch vermindert. Daarmee kun je de Hankook Winter I-Cept Evo W310 met recht een ecoband noemen. Tel daarbij op het minimale rolgeluid (extra rijcomfort) en de velgbescherming (tegen schade aan je velgen), en je weet één ding zeker: deze band staat voor puur rijplezier in winters weer.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be