Hankook Winter i*cept evo2 (W320)

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Hankook Winter i*cept EVO2 W320 scoort onder meer op:

  • Hoge veiligheid in winters weer
  • Uitstekende remprestaties
  • Solide grip en tractie op sneeuw en ijs
  • Lage rolweerstand en CO2-uitstoot
  • Enorme slijtvastheid

Hankook Winter i*cept evo2 (W320)

De Hankook Winter i*cept EVO2 W320 is een sportieve winterband voor krachtige personenwagens uit de luxe middenklasse. In alle opzichten is dit een ‘high performance’ autoband die zijn naam volledig waarmaakt. Zijn rijprestaties zijn indrukwekkend, terwijl hij toch zeer zuinig en comfortabel rijdt. Daarmee staat deze band bovenaan de lijst van sportieve rijders die maximale veiligheid en rijcomfort verlangen.

Hoe winters de omstandigheden ook zijn, de Hankook Winter i*cept EVO2 W320 weet er wel raad me. Zijn rem- en stuurgedrag op gladde, besneeuwde en ijzige wegen zijn ongeëvenaard. De wegligging op nat en droog wegdek is uiterst stabiel en betrouwbaar. En naast een solide grip levert de band een permanent goede tractie, waardoor je je auto volkomen blijft controleren.

100% rijcomfort en veiligheid

De Hankook Winter i*cept EVO2 W320 staat bol van de innovaties op bandengebied. Zowel de rubbermix als het profielontwerp zijn grondig onder handen genomen. Dit heeft onder meer geleid tot een lage rolweerstand, een minimaal rolgeluid en een sterk verbeterde grip op elk winters wegdek. Door het slimme groevenpatroon grijpt het profiel zich als het ware vast in de sneeuw, wat buitengewoon veilig aanvoelt. Daarnaast voorkomt de speciale velgbescherming vervelende schade aan je kostbare velgen.

Besparende milieuband

Niet alleen de rijprestaties hebben baat bij de lage rolweerstand, maar ook jijzelf en het milieu. Je band slijt namelijk langzamer waardoor het langer duurt voordat je hem moet vervangen. Dat scheelt in de kosten. Bovendien ontstaat er minder wrijving tussen band en wegdek, zodat je meer kilometers haalt uit een liter brandstof. Tegelijkertijd neemt de CO2-uitstoot af. Daarmee is de Winter i*cept EVO2 W320 van Hankook een uitstekende band voor iedereen die het milieu een warm hart toedraagt.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be