Hankook Winter i*cept RS (W442)

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Hankook Winter I-Cept W442 scoort onder meer op:

  • Korte remweg op winters wegdek
  • Stabiele wegligging, ook in bochten
  • Fenomenale tractie op sneeuw
  • Langere levensduur
  • Stil en comfortabel rijgedrag

Hankook Winter i*cept RS (W442)

De Hankook Winter I-Cept RS W442 is de ultieme winterband voor vrijwel alle personenauto’s: van stadsauto’s tot MPV’s en van middenklasse auto’s tot flinke stationcars. Deze premium band staat bekend om zijn geweldige rijprestaties en rijeigenschappen. Toch gaat dat niet ten koste van het rijcomfort, de duurzaamheid en de veiligheid. Of het nu regent of sneeuwt of ijzelt, deze band blijft in elk winterweer verbazen. Optrekken, remmen en sturen gaat even soepel als gedoseerd. De wegligging is ongekend stabiel en dat maakt autorijden voor jou een stuk prettiger.

Tractie, tractie en nog eens tractie

Zelfs de strengste winterse omstandigheden kunnen de Hankook Winter I-Cept RS W442 niet verontrusten. Want het ontwerp is helemaal gemaakt voor prestaties in de sneeuw en op ijzige wegen. Met name de tractie is fenomenaal van de Hankook band dankzij het V-vormige loopvlak met vijf ribben en 14% meer groeven. De volledige silica rubbermix houdt het loopvlak elastisch, wat behalve de zeer goede tractie ook een formidabele remkracht oplevert.

Lage rolweerstand: louter voordelen

Water en smeltsneeuw kunnen niet in het profiel achterblijven, want via vier hoofdgroeven wordt alles snel afgevoerd. Nattigheid kan dus ook niet in de groeven bevriezen, waardoor de kans op aquaplaning meteen sterk afneemt! Verder heeft de Hankook Winter I-Cept RS W442 een lage rolweerstand (11% lager dan andere gangbare profielen). Dit houdt in dat de autoband langzamer slijt en dus langer meegaat. Maar ook dat je minder brandstof verbruikt en minder CO2-uitstoot veroorzaakt. Uiteindelijk levert dat heel wat op voor jou en het milieu.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be