Hankook Winter i*cept RS2 (W452)

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Hankook Winter I-Cept RS2 W452 scoort onder meer op:

  • Prima rijgedrag in winters weer
  • Korte en veilige remweg
  • Uitstekende grip op sneeuw
  • Slim en functioneel groevenpatroon
  • Bescherming tegen aquaplaning

Hankook Winter i*cept RS2 (W452)

De Hankook Winter I-Cept RS2 W452 is een perfecte winterband voor compacte en middenklasse personenauto’s. De band is geconstrueerd op veiligheid en rijcomfort. En dat blijkt ook wel uit zijn prachtige rijprestaties en rijeigenschappen. De band houdt zich dan ook geweldig staande in de Winterbanden Top-100.

Hoe zwaar je de Hankook Winter I-Cept RS2 W452 ook op de proef stelt, deze premium winterband blijft fier overeind in alle winterse omstandigheden. Qua remmen en sturen presteert hij als de beste. Optrekken en accelereren gebeurt soepel, terwijl de wegligging ongelooflijk stabiel en comfortabel is. Met deze band ervaar je op elk wegdek totale controle over je auto en maximaal rijplezier.

Speciaal samengestelde rubbermix

Tot de innovaties die in de Hankook Winter I-Cept RS2 W452 zijn toegepast, behoort zeker de ‘High Grip’ rubbermix op basis van silica. Een materiaal dat ook bij lage temperaturen elastisch blijft. Dit zorgt voor een betere grip tijdens regen en sneeuw en een lagere rolweerstand. Dat laatste heeft weer een gunstig effect op de slijtage van de band, de brandstofconsumptie en de CO2-uitstoot. Mooi voor jou, maar ook voor het milieu.

Slimme groeven doen het werk

Ook het profiel van de Hankook band is een wonder van technologisch vernuft. Zo kunnen water en smeltsneeuw niet meer in de groeven bevriezen en leiden tot aquaplaning. Want de zijdelingse ‘Aqua Slush Edge’ groeven en het V-vormige profiel werken alles snel en efficiënt naar de zijkant toe. Dankzij 3D-lamellen heeft de band een extra solide grip op besneeuwde en ijzige wegen. Brede dubbele staalgordels zorgen voor een grote stijfheid van de band; samen met unieke hielvullers verbetert dit de handling van je auto en de stuurrespons. De zwaar versterkte hieldraad verhoogt de vormvastheid en duurzaamheid van de hielaansluiting op de velg – een extra gevoel van zekerheid, dat helemaal past bij het veilige karakter van deze band.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Hankook Winter i*cept RS2 (W452)

15 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be