Hankook Winter I*Cept W442

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Hankook I-Cept RS W442 blinkt uit in:

  • Tractie
  • Laag brandstofverbruik
  • Remprestaties
  • Goede allround prestaties
  • Betrouwbaar op sneeuw en ijs

Hankook Winter I*Cept W442

De Hankook I-Cept RS W442 is een multifunctionele winterband die geschikt is voor een groot aantal verschillende voertuigen. De band wordt onder andere gemonteerd op stadsauto’s, compacte auto’s, middenklassers, stationwagons en MPV’s.

Kortom, deze winterband is geschikt voor auto’s van klein tot groot. Speciaal in ons grillige klimaat, waarin je maar zo kunt worden geteisterd door een ijzige bui of een sneeuwstorm. De winterbanden van Hankook staan bekend om hun goede prestaties onder de zwaarste omstandigheden en de I-Cept RS W442 is daarop geen uitzondering.

Onder andere bestuurders van de Citroën C8, de Citroën C4, de Citroën AX, de BMW 3 Serie en de Audi A4 hebben deze banden onder hun wagen liggen.

Lange levensduur

De I-Cept RS W442 heeft als grote voordeel dat hij voor betere tractie op elk oppervlak zorgt. Daarvoor heeft hij een V-vormig loopvlak met 5 ribben en 14% meer groeven. Het full-silica-compound zorgt voor een elastisch loopvlak dat goed scoort op tractie en remmen. Water wordt steeds snel afgevoerd. Andere voordelen zijn de lange levensduur van de band en de lage rolweerstand, die maar liefst 11% minder is dan bij conventionele profielen. Met minder brandstof rijd je dus meer kilometers.

Betaalbare kwaliteit

Deze winterbanden van Hankook zijn in verschillende maten leverbaar. Het zijn betaalbare en betrouwbare banden, die toch voldoen aan de hoogste technische standaarden. Deze I-Cept RS W442 winterbanden van Hankook zijn geschikt voor een groot aantal verschillende voertuigen en helpen je veilig de winter door.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be