Kumho

De goedkoopste Kumho van België.Gegarandeerd.

Kumho banden: high-performance banden

Ook Kumho is een snelgroeiend bandenmerk uit Zuid-Korea, zoals we er de laatste tijd veel zien. Kumho banden zijn bekend uit de auto- en motorsport en van de sponsoring van sportevenementen. Kumho heeft z’n plek binnen de bandenwereld inmiddels ruimschoots bewezen. In het assortiment zitten Kumho zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenenbanden.

Kumho: speler van formaat

Kumho is in 1960 opgericht in Zuid-Korea als een dochteronderneming van Asiana Airlines. In het Koreaans betekent Kumho: ‘helder meer’. Anno nu is Kumho een wereldwijd opererende bandenfabrikant, die in de top 10 van de grootste bandenproducenten ter wereld staat. Per jaar worden er meer dan 62 miljoen banden gemaakt die naar ruim 160 landen worden geëxporteerd. Niet alleen personenautobanden, maar ook banden voor lichte bedrijfsauto’s en vrachtwagens en banden voor motoren, landbouwmachines en vliegtuigen. Kumho banden staan bekend om het hoge veiligheidsniveau dat ze bieden en om hun schappelijke prijs.

Sponsoring

De laatste jaren investeert Kumho flink in de bekendheid van het merk. In 2007 werd Kumho Platinum Partner van Manchester United. Ook sponsort het bedrijf races als de Europese Formule 3. Kumho banden zijn ook de officiële banden van de NBA (National Basketball Association) en Kumho is tevens een van de sponsors van de Spaanse Primera División.

Kumho zomerbanden

In het uitgebreide assortiment Kumho zomerbanden vinden we brandstofbesparende banden op basis van silica. Deze banden zorgen ook voor een lagere CO2-uitstoot. Respect voor het milieu is iets wat het bedrijf in z’n kernwaarden heeft opgenomen. Kumho heeft ook banden met velgbescherming en speciale runflat-banden waarmee je met aangepaste snelheid kunt blijven rijden na een lekke band.

Een van de populaire Kumho zomerbanden is de Kumho KH27. Dit is een band voor compacte auto’s zoals stadsauto’s. Met de Kumho KH27 onder jouw auto kun je rekenen op uitstekende betrouwbaarheid en grip onder alle omstandigheden. Groot voordeel van dit type zomerband is ook z’n zuinigheid, waardoor je per kilometer bespaart.

Kumho winterbanden en all-seasonbanden

Kumho heeft eveneens een groot assortiment aan winterbanden. Kumho winterbanden zijn betrouwbare winterbanden tegen een schappelijke prijs. Ideaal als je in het koude seizoen met met aangepaste banden wilt rijden, maar daar niet te veel voor wilt betalen. Een populaire Kumho winterband is de Kumho WP51, die in de maten 14, 15, 16 en 17 inch verkrijgbaar is. In de ANWB Winterbandentest van 2015 wist deze band een 16de plek te behalen.

De Kumho HA31 is een 4-seizoenenband die geschikt is voor compacte auto’s en middenklassers. Hij biedt een uitstekend comfort en een fijn weggedrag voor een gunstige prijs. Deze band is geschikt voor alle seizoenen en kan zowel natte, droge als besneeuwde wegen aan. Daarvoor is de band voorzien van een speciale rubbermix en een technisch geavanceerd lamellenprofiel. Je koopt met deze band een goede all-seasonband voor als je niet te veel geld aan je banden uit wilt geven.

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be