Kumho WinterCraft WP51

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

Kumho WinterCraft WP51

Met de Kumho WinterCraft WP51 kies je voor een uitstekende winterband, die zelfs de moeilijkste winterse omstandigheden probleemloos aankan. Dankzij de speciale rubbermix en het aangepaste profiel ligt je auto steviger op de weg als het nat of glad is. Het resultaat is een betere controle over je auto en comfortabeler rijplezier. Daarmee is deze winterband ook voor jou een verstandige keuze.

Waarom winterbanden?

Winterbanden zijn niet alleen nodig bij sneeuw of ijzel. Zodra de temperatuur onder de 7 graden Celsius komt, zijn winterbanden al aan te raden. Het is daarom verstandig om van oktober tot april op winterbanden te rijden. In sommige landen, zoals Duitsland, zijn winterbanden zelfs verplicht in een bepaalde periode.

Perfect voor personenauto’s

De Kumho WinterCraft WP51 is bij uitstek geschikt voor personenauto’s in vrijwel elke klasse. Van compacte stadsauto tot royale sedan: de rijeigenschappen van deze band garanderen je vele plezierige kilometers. Daarbij reageert de band voortdurend op de wisselende rijomstandigheden en het wegdek. Remmen, optrekken, sturen: de Kumho WinterCraft WP51 maakt het je altijd makkelijk. Zo kun je met deze band even goed uit de voeten tijdens korte stadsritten als lange snelwegtrajecten.

De betere budgetband

Ben je op zoek naar een band voor de scherpste prijs, die tóch overtuigende prestaties levert? Dan kun je kiezen uit ons ruimte assortiment budgetbanden. De Kumho WinterCraft WP51 behoort tot deze categorie. In de banden van dit merk zijn veel bestaande technologieën verwerkt, die zorgen voor stabiel en betrouwbaar weggedrag. Je bent dus in alle opzichten verzekerd van veiligheid en comfort onderweg. Veel mensen onderstrepen dat door ook bij vervanging weer voor Kumho te kiezen.

De highlights van Kumho WinterCraft WP51

Van de Kumho WinterCraft WP51 hebben we momenteel Array exemplaren op voorraad. Daarbij kun je kiezen uit de volgende maten:

  • 145
  • 155
  • 165
  • 175
  • 185
  • 195
  • 205
  • 215
  • 225
  • 235

Bij ons vind je al een Kumho WinterCraft WP51 vanaf € per band.

Ga voor de beste bandendeal van Nederland

Chat direct met onze klantenservice (op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 uur) of bel/mail ons (zie contactgegevens onderaan de pagina). Je krijgt altijd snel een antwoord. En vergeet niet: voor 12 uur besteld = morgen bezorgd.


Test resultaten

Test resultaten

ANWB 2014 (Winterbanden test 195/65 R15) (10e plaats)

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Kumho WinterCraft WP51

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be