Maxxis MA-LAS

Seizoen: All-seasons All-seasons

Maxxis MA-LAS

Met de Maxxis MA-LAS kies je voor een veelzijdige all season band, waarmee je het hele jaar door het beste uit je auto haalt. Door de perfecte balans tussen rubbermix en profiel presteert deze band in alle seizoenen maximaal. Zowel op droog, nat als besneeuwd wegdek kun je vertrouwen op de unieke rijeigenschappen van de Maxxis MA-LAS. Dus als je gaat voor gemak en onbeperkt rijplezier, is deze all season band voor jou een perfecte keuze.

Waarom all season banden?

All season banden zijn praktisch. Want je hoeft niet te wisselen tussen zomerbanden en winterbanden. Ze slijten iets sneller dan winterbanden, maar zijn weer wat zuiniger in gebruik dan winterbanden. Dat heft elkaar dus aardig op. All season banden zijn ideaal voor auto’s met een laag jaarkilometrage en goede wintereigenschappen, zoals vierwiel- of voorwielaandrijving. Hebben all season banden naast de M+S markering (modder en sneeuw) ook het sneeuwvloksymbool? Dan worden ze wettelijk gezien als winterbanden.

De beste voor bestelwagens

De Maxxis MA-LAS is bij uitstek geschikt voor bestelwagens in de kleinere en middenklasse. In alle opzichten is deze band afgestemd op de bijzondere eisen die het bestelverkeer stelt aan dagelijks transport. Je wilt dat jij en je lading altijd veilig hun plaats van bestemming bereiken. Bovendien zoek je een band die bestand is tegen intensief gebruik. Zodat je de kosten ook goed onder controle kunt houden. Met de Maxxis MA-LAS kies je voor een band die zich net zo soepel en comfortabel gedraagt in de stad als op de snelweg. Wel zo prettig als je veel onderweg bent.

Prima prijs/kwaliteit

Zoek je een band die topprestaties levert, maar voor een verrassend betaalbare prijs? Daarvan hebben we een grote selectie voor je klaarliggen! De Maxxis MA-LAS behoort zeker tot deze aantrekkelijke categorie. Maxxis streeft ernaar om zoveel mogelijk belangrijke knowhow en innovatie uit de bandenindustrie in haar banden te verwerken. Hierdoor betaal je voor een band uit het middensegment, maar krijg je er altijd meer voor terug. Voor veel rijders die geen zéér extreme eisen stellen aan een band zijn de producten van Maxxis een geweldig alternatief.

De highlights van Maxxis MA-LAS

Van de Maxxis MA-LAS hebben we momenteel 248 exemplaren op voorraad. Daarbij kun je kiezen uit de volgende maten:

  • 185/75 R16
  • 195/50 R13
  • 205/65 R15
  • 215/70 R15

Bij ons vind je al een Maxxis MA-LAS vanaf € 79,95 per band.

Ga voor de beste bandendeal van Nederland

Chat direct met onze klantenservice (op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 uur) of bel/mail ons (zie contactgegevens onderaan de pagina). Je krijgt altijd snel een antwoord. En vergeet niet: voor 12 uur besteld = morgen bezorgd.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Maxxis MA-LAS

13 Inch

16 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be