Michelin Agilis

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Michelin Agilis scoort onder meer op:

  • veiligheid en rijcomfort
  • lange levensduur
  • zeer korte remweg
  • grip op elk wegdek
  • gunstig brandstofverbruik

Michelin Agilis

De Michelin Agilis is een uiterst betrouwbare zomerband voor bestel- en bedrijfswagens. Na het succes van zijn voorganger is de band ten opzichte hiervan volledig vernieuwd, waardoor hij nu nóg beter en duurzamer is geworden. Sommige voertuigen hebben vereisen banden met meer draagvermogen (extra load). Met de Michelin Agilis kun je blindelings vertrouwen op de hoogstaande kwaliteit en prestaties van Michelin. Daarmee is het lichte wegtransport een perfecte band rijker.

Deze Michelin band staat bekend om een tal van sterke punten. Door alle verbeteringen is de Michelin Agilis niet alleen comfortabeler, maar ook rendabeler dan ooit. Hij springt een stuk zuiniger om met brandstof, waardoor je rendement per kilometer wel tot 20% stijgt. Dat is bovendien goed nieuws voor het milieu. Een ander opmerkelijk voordeel is dat de remweg van de Michelin Agilis maar liefst 3 meter korter is geworden. Daarnaast is ook de grip op nat wegdek verbeterd. Bij Michelin staat veiligheid toch al voorop, en de Michelin Agilis onderstreept dat nog eens duidelijk.

Betere prestaties

De nieuwe Michelin Agilis is een stuk lichter ten opzichte van zijn voorganger, waardoor hij ook minder brandstof verbruikt. Daar ligt je eerste winst. Dankzij de Durable Security Compound (een nieuwe samenstelling van het rubber) zorgt deze goede band voor meer grip op nat en grip op droog wegdek, een kortere remweg en een veiliger rijgedrag.

Slimme innovatie

Ook erg handig in het dagelijks verkeer: de Michelin Agilis is voorzien van een extra rubberen zijbescherming. Zo loop je minder kans op slijtage en beschadiging door stoepranden, bijvoorbeeld bij haast of in lastige parkeersituaties. De band gaat hierdoor vele kilometers langer mee (80.000 km is geen uitzondering). De Michelin Agilis is leverbaar voor 14 en 16 inch velgen.

Heb je een lekke Michelin Agilis band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maten die op die band staan aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment.

Bestel nu je Michelin Agilis online en profiteer van gratis verzending en snelle levering!


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be