Michelin Agilis Alpin

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Michelin Agilis Alpin scoort onder meer op:

  • geweldige remprestaties
  • sterke tractie in de sneeuw
  • lange levensduur
  • maximale veiligheid
  • bescherming tegen aquaplaning

Michelin Agilis Alpin

De Michelin Agilis Alpin is een duurzame winterband voor bestelwagens. Hij is ontworpen om alle winterse weersomstandigheden moeiteloos aan te kunnen – en nog op milieuvriendelijke wijze ook. Een absolute aanrader in de winter!

De band is extreem veilig, duurzaam, comfortabel én brandstofbesparend op de koop toe. Het wegcontact en de wegligging zijn de sterke punten . Zelfs als je bestelwagen zwaar beladen is.

Indrukwekkende prestaties

De winterse prestaties van de Michelin Agilis Alpin zijn ronduit indrukwekkend. In sneeuw en ijzel kun je rekenen op verbeterde grip dankzij de driedimensionale Stabiligrip lamellen, waardoor het loopvlak als het ware in de ondergrond haakt. Die grip wordt nog vergroot door de ‘Durable Contact Patch’-technologie, die 27% meer contactoppervlak van het rubber met de weg biedt. Ook levert het speciale profiel 25% meer tractie op sneeuw en een constante waterafvoer. De remweg op een besneeuwd of nat wegdek kan hierdoor wel 2 meter korter zijn dan normaal. De grip op nat wegdek is bijzonder goed hierdoor.

Zuinig

De Michelin Agilis Alpin is een geweldige winterband die je indirect ook nog eens geld oplevert. Want hij is wel 20% zuiniger dan zijn beroemde voorganger de Michelin Agilis 81 Snow & Ice. En hij gaat langer mee, onder meer vanwege de constructie met dubbel karkas en gebruik van zeer slijtbestendig rubber. Ook de zijwanden slijten minder snel dankzij een slimme extra bescherming. Een geleidelijke en gelijkmatige slijtage zorgt ervoor dat de band pas veel later dan normaal aan vervanging toe is.

Met de Michelin Agilis Alpin blijf je ook in echt winterweer volledig mobiel en houd je de controle over je bestelwagen. Dat rijdt wel zo veilig en comfortabel!

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast is deze band geschikt voor zowel stalen velgen als aluminium velgen.

Bestel je je banden online dan versturen wij dankzij onze gratis verzending je banden gratis!


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be