Michelin Agilis GRNX

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Michelin Agilis GRNX scoort onder meer op:

  • stabiel en comfortabel rijgedrag
  • uitstekende remprestaties
  • goede tractie
  • gunstig brandstofverbruik
  • lange levensduur

Michelin Agilis GRNX

De Michelin Agilis GRNX is een van de beste zomerbanden voor bestelwagens vanaf een gewicht van circa 2,8 ton. Zijn prestaties zijn ronduit voortreffelijk, ook als je je wagen zwaar beladen hebt. Dat uit zich onder meer in een verrassend korte remweg, goede tractie onder alle weersomstandigheden en een lange levensduur met een laag brandstofverbruik.

Als professional zul je van deze robuuste band veel profijt hebben, want hij onderscheidt zich in veiligheid, duurzaamheid en comfort. Daarbij presteert hij net zo goed op natte als droge wegen.

Veilig onderweg

De Michelin Agilis GRNX baseert zijn geweldige rijgedrag en hoge tractie op een belangrijke innovatie: Durable Security Compound. Een nieuwe rubbersamenstelling van het loopvlak, dat een bandenleven lang zijn homogene structuur blijft behouden. Samen met een stijver profiel maakt dit de remweg extra kort, zowel op droge als natte wegen. De speciale groeven in het profiel van de Michelin Agilis GRNX beschermen je bovendien tegen aquaplaning door een snelle afvoer van water. Wel zo veilig als je veel onderweg bent.

Oog voor het milieu

Bij Michelin staat aandacht voor het milieu hoog op de agenda. Daar is de Michelin Agilis GRNX een goed voorbeeld van. Dankzij een lage rolweerstand daalt het brandstofverbruik enorm. Hierdoor neemt niet alleen de CO2 uitstoot af, maar je merkt het zelf ook direct in je portemonnee! Daarnaast resulteert de geleidelijke en gelijkmatige slijtage van het loopvlak in een langere levensduur, zodat je de band pas veel later hoeft te vervangen dan gebruikelijk. Ook overmatige slijtage aan de zijwanden behoort tot het verleden dankzij 8 extra rubbervlakken op de flanken die voor extra bescherming zorgen.

Nog beter wegcontact

De Michelin Agilis GRNX maakt ook gebruik van de geavanceerde Durable Contact Patch technologie. Daarbij is het ontwerp van de autoband zodanig aangepast dat de rechthoekige profielblokken een nog beter wegcontact maken. En dat voordeel ervaar je snel genoeg bij zware belasting en een hoge bandenspanning!


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be