Michelin Agilis Plus

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Michelin Agilis Plus scoort onder meer op:

  • sublieme wegligging
  • veiligheid en comfort
  • lange levensduur
  • perfecte bestuurbaarheid
  • gunstig brandstofverbruik

Michelin Agilis Plus

De Michelin Agilis Plus is een band van topkwaliteit, bij uitstek geschikt voor lichte bedrijfswagens en bestelauto’s. Als typische zomerband doet hij zijn werk het beste bij temperaturen boven de 7°C. De band beschikt over vele eigenschappen die het comfort en de veiligheid voor jou en andere weggebruikers aanzienlijk verhogen.

Op natte en droge wegen, op asfalt of stenen bestrating: de Michelin Agilis Plus presteert optimaal in vrijwel alle omstandigheden. De grip op de weg is uitstekend en de band laat zich verrassend soepel besturen. Dat is een prettige gedachte, want zo weet je zeker dat je je lading veilig kunt vervoeren en (waar dan ook) afleveren.

Extra lange levensduur

De speciale samenstelling van het materiaal en het doordachte profiel bieden je twee belangrijke voordelen. Ten eerste heeft de Michelin Agilis Plus minder rolweerstand en daarmee een langere levensduur. De band slijt gewoon minder snel en je kunt hem dus later vervangen dan je gewend bent. Ten tweede kun je rekenen op een aanzienlijk lager brandstofverbruik, een besparing die kan oplopen tot wel 150 liter. Prettig voor je portemonnee én voor het milieu. Dus positief voor je CO2-voetafdruk.

Veiligheid voor alles

De Michelin Agilis Plus past in de lange traditie van topfabrikant Michelin op het gebied van kwaliteit en innovatie. Miljoenen bedrijfswagens in tientallen landen profiteren dagelijks van alle kennis en ervaring, die ook in de Agilis Plus is verwerkt. Aan de sublieme wegligging merk je hoe serieus Michelin jouw veiligheid neemt. Snelle bochten, aquaplaning: je zult je met deze band niet gauw meer laten verrassen. De Michelin Agilis Plus is leverbaar voor 14, 15, 16 en 17 inch velgen.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be