Michelin Alpin A3

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Michelin Alpin a3 scoort onder meer op:

  • optimale grip en tractie
  • goede remprestaties
  • soepele bestuurbaarheid
  • gunstig brandstofverbruik
  • lange levensduur

Michelin Alpin A3

De Michelin Alpin A3 is bestemd voor kleine stadsauto’s, compacte gezinswagens en middelgrote ruimtewagens. Deze zeer goede Michelin Alpin A3 winterband  levert optimale prestaties in vrijwel alle weertypes, van droog tot nat en met name in sneeuw of ijzel. Omdat sommige voertuigen meer draagvermogen nodig hebben is deze band ook in een bandenmaat vinden met meer draagvermogen (extra load).

Het wegcontact en de wegligging zijn perfect en stabiel onder alle omstandigheden met de Michelin Alpin A3. Je bent sneller weg in de sneeuw en de kortere remafstand op nat wegdek zal je aangenaam verrassen. Daarnaast heb je ook goede grip op droog en nat wegdek.

Revolutionair rubber

Met de Michelin Alpin a3 rijdt Michelin ver voor de concurrentie uit. Zo heeft deze band een uniek winterprofiel met extra veel groeven en blokken. Dit Full Active Tread-loopvlak zorgt voor betere tractie, remkracht en stabiliteit bij nat en glad weer. Het wegcontact wordt nog verder verbeterd door de unieke rubbermix Helio Compound, een uitvinding van Michelin.

Uitstekende grip en tractie

Het innovatieve profiel van de Michelin Alpin A3 zorgt voor uitstekende tractie in de sneeuw en comfortabele stabiliteit. Het wegcontact is optimaal en de auto laat zich dan ook soepel en direct besturen. Zelfs als de Michelin Alpin A3 de winter slijtage-indicator (4 mm) nadert, is de lameldichtheid nog beduidend hoger dan bij andere merken. Dit alles zorgt voor de uitstekende grip en tractie alsmede een lange levensduur.

Zuinig en duurzaam

De Michelin Alpin a3 is bijzonder slijtvast (lange levensduur) en gaat tot 40% langer mee dan zijn concurrenten. Je kunt er doorgaans meerdere winters mee doen, dus na jaren gebruik bespaar je nóg! Ook het brandstofverbruik is gunstig vanwege de lage rolweerstand.

Heb je een lekke Michelin Alpin A3 band, of zijn je winterbanden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast staat de Michelin Alpin A3 ook nog eens bijzonder mooi op stalen velgen.

Bestel nu je banden online en verzenden wij je banden gratis + levering binnen 2 werkdagen!


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Michelin Alpin A3

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be