Michelin Compact

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Michelin Compact scoort onder meer op:

  • veilig en comfortabel rijgedrag
  • geweldige remprestaties
  • profiel tegen aquaplaning
  • gunstig brandstofverbruik
  • lange levensduur

Michelin Compact

De Michelin Compact is een veelzijdige zomerband waar de meeste personenwagens uitstekend op kunnen presteren. Door zijn prettige rijeigenschappen en aangename geluidsniveau voldoet hij prima op korte en langere trajecten. Daarmee staat hij voor vele kilometers rijplezier in de stad en op de snelweg.

Michelin verwerkte diverse innovaties en technieken in deze zomerband, die maken dat hij zo gewild is. We noemen het geweldige stuurgedrag en hoge tractie op natte en droge wegen. Een uitstekend wegcontact en een stabiele wegligging onder alle omstandigheden. En een uitzonderlijk korte remweg. Want veiligheid is voor Michelin nu eenmaal een absolute voorwaarde. Omdat alle unieke eigenschappen van de Michelin Compact nauwkeurig op elkaar zijn afgestemd, kun je rekenen op een fantastisch rijcomfort. Elke dag weer.

Duurzaam en superzuinig

De Michelin Compact staat bekend om zijn geleidelijke slijtage en lage rolweerstand, waardoor hij langer meegaat dan de meeste concurrenten. Dankzij de unieke rubbersamenstelling kun je dan ook vele extra kilometers afleggen met deze band. Voeg daarbij het gebruik van lichtgewicht materialen, en je zult merken dat ook je brandstofverbruik veel gunstiger uitvalt.

Het juiste profiel

Het asymmetrische profiel van de Michelin Compact biedt goede grip op droog en nat wegdek. Is het wegdek glad door water, dan zorgen de lengtegroeven voor extra bescherming. Ze voeren het water op slimme wijze af, waardoor het risico van aquaplaning voor jou veel kleiner wordt.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be