Michelin Compact C2

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Michelin Compact C2 scoort onder meer op:

  • Stabiel en comfortabel rijgedrag
  • Prima rem- en stuurgedrag
  • Bescheiden bandengeluid
  • Gunstig brandstofverbruik
  • Lange levensduur

Michelin Compact C2

De Michelin Compact C2 is een kwalitatief goede zomerband, geschikt voor de meeste middenklasse personenauto’s. Zijn rijprestaties en rijeigenschappen zijn van hoog niveau, zoals je van Michelin gewend bent. Onder alle omstandigheden zal deze band aan je verwachtingen voldoen en veel waar voor je geld bieden.

Op het gebied van veiligheid en rijcomfort heeft Michelin natuurlijk een naam hoog te houden. Ook de Michelin Compact C2 scoort op deze belangrijke onderdelen uitstekend. Daarnaast heeft de band een lage rolweerstand. Hierdoor slijt hij langzaam en regelmatig, waardoor hij lekker lang meegaat. En hij zit gunstig in brandstofverbruik en CO2-uitstoot, wat weer prettig is voor jou en het milieu.

Aangenaam rijcomfort

Ondanks zijn bescheiden karakter zijn de prestaties van de Michelin Compact C2 meer dan goed. Mede dankzij een doordacht profielontwerp en een verbeterde rubbermix, levert de band een uitstekende tractie op droog wegdek. Speciale zigzag groeven zorgen voor extra stabiliteit en verlagen de rolweerstand. Bovendien produceert de band maar weinig contactgeluid, waardoor je altijd kunt genieten van een rustige en comfortabele rit. Zelfs als je met volle bepakking onderweg weg bent.

Deze compacte zomerband is gemaakt voor normaal dagelijks gebruik, dus niet voor extreme uitdagingen. Hij kan snelheden aan tot 180 km/u, maar dat is in Nederland uiteraard meer dan voldoende. Hoewel het bij een doorsnee autoband niet direct om uitstraling gaat, valt de Michelin Compact C2 toch op door zijn frisse en eigentijdse look. Een band waar je dus zeker voor kunt gaan, mede gezien zijn prima prijs/kwaliteit verhouding.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be