Michelin Energy E3B 1

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Michelin Energy E3B1 blinkt uit in:

  • Perfect voor 4x4
  • Veel comfort
  • Lange levensduur
  • Bespaart op brandstof
  • Bestand tegen rotsen en keien

Michelin Energy E3B 1

De Michelin Energy E3B1 is een zomerband. Bestemd voor temperaturen van minimaal 7 graden. De Michelin Energy E3B1 is bij uitstek een band voor 4×4-auto’s, ofwel auto’s met vierwielaandrijving. Als je af en toe offroad gaat, is dit de band voor jouw auto.

Het is een band die lang meegaat en bijzonder goede rij- en remprestaties levert. Dat gecombineerd met een hoog comfort en verminderd brandstofverbruik. Naast gebruik voor auto’s met vierwielaandrijving, is het ook een prima keuze voor personenauto’s uit de middenklasse met standaardaandrijving.

Michelin heeft voor de Energy E3B1 gebruikgemaakt van een bijzonder hard rubbercompound. Dat zorgt ervoor dat je met veel grip op de weg rijdt en biedt daarnaast goede offroad-eigenschappen. Rotsen en keien neemt-ie met gemak. Bandendeskundigen geven deze zomerband dan ook een hoge waardering.

Zuinig

De Michelin Energy E3B1 met z’n speciaal ontwikkeld compound gaat bijzonder lang mee en is daarom een slimme keuze. Niet alleen bespaar je geld op de aanschaf, de lage rolweerstand zorgt ook voor brandstofbesparing tijdens de gehele levensduur.

Rotsvaste grip

De Michelin Energy E3B1 bespaart op de portemonnee, maar zeker niet op de kwaliteit. Door het asymmetrisch profiel van de band heeft hij uitstekende rij- en remprestaties. Zelfs op een natte weg kun je op een korte remweg rekenen. Of je nu op de weg blijft of offroad gaat met je 4WD, deze band zorgt altijd voor een rotsvaste grip. Ondanks dat levert de band niet in op reactiesnelheid, stuureigenschappen en comfort.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Michelin Energy E3B 1

14 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be