Michelin Energy Saver AO

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Michelin Energy Saver AO blinkt uit in:

  • Brandstofbesparing
  • Lange levensduur
  • Korte remweg
  • Uitstekende controle op natte en droge wegen
  • Goede stuureigenschappen

Michelin Energy Saver AO

De Michelin Energy Saver AO is een zomerband voor je personenauto. Hij wordt speciaal aanbevolen door Audi. Deze band krijgt goede cijfers vanwege de lange levensduur en de verminderde rolweerstand. Maar in de eerste plaats vanwege de besparing op brandstof.

Het is een milieuvriendelijke band waarmee je zuiniger rijdt. De Michelin Energy Saver-autobanden behoren tot de beste banden die je op de markt kunt krijgen.

Ook met deze Energy Saver AO biedt Michelin weer uitstekende controle op rechte wegen en in bochten.

Perfecte controle

De Michelin Energy Saver AO heeft een asymmetrisch profiel waarmee je perfecte controle in snel genomen bochten houdt. De snelheidsklasse van de band is H. Dat wil zeggen dat hij is ontwikkeld voor een snelheid tot 210 km/u. Het beste kies je een band waarvan de snelheidsklasse overeenkomt met de maximale snelheid van jouw auto.

Een veilige keuze

Michelin is een kwalitatief en veilig merk. Al hun banden voldoen aan de hoogste eisen en de Michelin Energy Saver AO is daarop geen uitzondering. Deze band soort hoog op de remweg op zowel een droog als een nat wegdek en heeft een goede grip. Heb je een Audi of een soortgelijke personenauto? Dan is dit een goede keuze.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be