Michelin Energy Saver G1

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Michelin Energy Saver G1 blinkt uit in:

  • Laag brandstofverbruik
  • Hoge slijtvastheid
  • Maximale veiligheid
  • Vermindert uitstoot van CO2
  • Presteert onder alle omstandigheden

Michelin Energy Saver G1

De Michelin Energy Saver G1 is een zomerband waarmee je – de naam zegt het al – bespaart. Omdat het een zomerband is, is hij bestemd voor temperaturen van minimaal 7 graden. De Energy Saver is speciaal ontwikkeld om zuinig om te gaan met brandstof. De band wordt veel gebruikt onder personenauto’s uit de middenklasse.

De Michelin Energy Saver G1 is een duurzame autoband met een uniek rubbercompound. Deze mix is speciaal ontwikkeld om jouw auto minder brandstof te laten verbruiken. Met de Energy Saver G1 sta je minder vaak bij de pomp en help je mee aan een lagere CO2-uitstoot.

Naast de brandstofbesparing is het ook een band die bespaart op aankoopkosten van nieuwe autobanden. De Energy Saver G1 van Michelin gaat tienduizenden kilometers langer mee dan concurrerende autobanden. Terwijl de rijeigenschappen uitstekend zijn. Zowel op een droge als op een natte weg.

Besparen op brandstof

Zoek je een band waarmee je bespaart op brandstof en niet inlevert op weggedrag? De Michelin Energy Saver G1 is jouw band. Dankzij z’n lage rolweerstand, het uitstekende bochtgedrag en de goede stuurrespons kun je niet om deze band heen. Wie milieubewust wil rijden, heeft aan de Michelin Energy Saver G1 een goede zomerband.

Veilig en vertrouwd

Michelin is een fabrikant die een reputatie op het gebied van banden hoog te houden heeft. De Michelin Energy Saver G1 voldoet ruimschoots aan de hoge standaarden die het bedrijf voor zichzelf stelt. Dat niet alleen, ook deskundigen zijn van mening dat dit een zeer goede band is binnen dit prijssegment. Niet voor niets hebben veel mensen al meerdere sets van deze banden onder hun auto gehad.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be