Michelin Energy Saver Plus

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Michelin Energy Saver Plus scoort onder meer op:

  • stabiel en comfortabel rijgedrag
  • goede remprestaties
  • maximale veiligheid
  • gunstig brandstofverbruik
  • lange levensduur

Michelin Energy Saver Plus

De Michelin Energy Saver Plus is een comfortabele zomerband die past onder vrijwel alle gangbare personenwagens. De band scoort hoog qua veiligheid en slijtvastheid, waardoor hij uiteraard ook erg zuinig in het gebruik is. Een ‘groene’ band waarmee je je portemonnee en het milieu kunt ontzien.

De Michelin Energy Saver Plus staat natuurlijk voor energiebesparing. Maar ook op andere punten presteren deze Michelin Energy Saver Plus zomerbanden bovengemiddeld en – vergeleken met zijn voorganger – beter dan ooit tevoren. Zo is hij wéér veiliger geworden, gaat hij nog langer mee en verbruikt hij opnieuw minder brandstof. Door een nieuw loopvlak maakt hij meer oppervlaktecontact met het wegdek, waardoor je meer grip op nat wegdek hebt alsmede op droge wegen. Het is duidelijk dat dit niet alleen comfortabeler, maar ook veiliger rijdt.

Minder slijtage en brandstof

Tijdens het rijden wordt het rubber van elke band verhit door wrijving met het wegdek. Michelin is er echter in geslaagd om het rubber van de Michelin Energy Saver Plus zo koel mogelijk te houden. Door toepassing van de rubbermix Eco-Grip-Compound raken de rubberlagen onderweg minder verhit, waardoor de band minder slijt waardoor ze langer mee gaan. Bovendien bespaar je daardoor op nog meer brandstof. Daarnaast is de binnenlaag van de Michelin Energy Saver Plus zodanig ontwikkeld dat er een perfecte rolweerstand ontstaat, wat nóg meer besparing oplevert – voor jou en voor het milieu.

Best getest

Uit diverse zomerbandentests komt de Michelin Energy Saver Plus steevast naar voren als beste keus op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. De Michelin Energy Saver is volgens de ANWB (2015 en 2016) zelfs de winnaar qua verbruik en slijtvastheid. Ook scoort hij prima in de Zomerbanden top-100.

Tests zomerbanden

De Michelin Energy Saver Plus is een zomerband die uitzonderlijk goed scoort in de verschillende tests. Onder andere die van de ANWB en ADAC – waarin de band tweemaal de eerste plek wist te bemachtigen – en Autoweek.

Heb je een lekke band, of zijn je Michelin banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maten die op die band staan aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment.

Bestel nu je Michelin Energy Saver Plus online en profiteer van gratis verzending!


Deze band heeft de Energy Saver vervangen.
De opvolger van deze band is de Michelin Energy Saver Plus.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Michelin Energy Saver Plus

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be