Michelin Latitude Cross

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Michelin Latitude Cross blinkt uit in:

  • Speciaal voor 4x4
  • Laag rijgeluid
  • Slijtvast
  • Precies stuurgedrag
  • Uitstekende tractie en grip

Michelin Latitude Cross

De Michelin Latitude Cross heeft de grip van een offroadband, het rijcomfort van een wegband. Dát is de zomerband Michelin Latitude Cross ten voeten uit. Een band met een uitzonderlijke levensduur en uitzonderlijke prestaties. De perfecte 4×4 band voor jouw 4×4-auto. Aangezien deze auto’s relatief zwaar zijn is deze band ook beschikbaar in maten met een extra load kenmerk.

De Michelin Latitude Cross is een premium zomerband voor 4WD’s (off road). Fabrikant Michelin spreekt van een universele band met veel trekkracht. Feit is dat ze de laatste technologieën op het gebied van autobandeninnovatie in deze 4×4 band hebben verwerkt.

De band gaat lang mee met een maximaal comfort op een onverhard, droog en nat wegdek voor de bestuurder van de auto. Niet voor niets kiezen veel eigenaren van 4×4-auto’s na de lange levensduur opnieuw voor de Michelin Latitude Cross autobanden. Dit is ook terug te zien in de customer reviews.

Mud Catcher

De Michelin Latitude Cross werd speciaal ontworpen met een zogeheten progressieve afrolbeweging. Dat voorkomt het gevreesde hamereffect, wat offroadprofielen vaak zo lawaaiig maakt. Tegelijkertijd is de Michelin Latitude Cross een beest op de onverharde weg. Het Mud Catcher-profiel zorgt voor een ongekende grip op de onverharde, zanderige of modderige weg. Daarom biedt deze offroadband het comfort dat je verwacht van een topmerk als Michelin.

Klaar voor het terrein

Rij je regelmatig op de onverharde weg? De Michelin Latitude Cross vindt het prachtig. Het rubbermengsel is ‘terrein-proof’ en speciaal samengesteld op basis van de Michelin-grondverzetbanden. Stenen en rotsen maken deze band niet gek, waardoor het ook voor de bestuurder leuk is om regelmatig de gebaande paden te verlaten. De Michelin Latitude Cross biedt uitstekende offroad- en onroad-prestaties behoort voor 4×4-bezitters tot de top van het segment. Hij is ook nog eens heel betaalbaar.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maten die op die band staan aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment.

Bestel nu deze relatief goedkope Michelin Latitude Cross online en bezorgen je banden gratis!


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Michelin Latitude Cross

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be