Michelin Latitude Diamaris

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Michelin Latitude Diamaris blinkt uit in:

  • Sportiviteit
  • Speciaal voor 4WD en SUV
  • Uitstekende grip
  • Precies stuurgedrag
  • Brandstofbesparing

Michelin Latitude Diamaris

De Michelin Latitude Diamaris is een sportieve zomerband voor 4×4-auto’s. Verwacht je continu hoge prestaties en een veilig gevoel van jouw banden, ook op hoge snelheden? Dan is dit de band voor jou.

De Michelin Latitude Diamaris is speciaal ontwikkeld voor 4WD-auto’s, die banden zwaar op de proef stellen. Van deze band kun je een uitstekende grip op zowel een droge als een natte weg verwachten. Dat, in combinatie met excellent stuurgedrag, maakt de Latitude Diamaris tot een topper in zijn segment.

Deze band wordt tot volle tevredenheid van bezitters van onder andere de BMW X3 en X5, de Porsche Cayenne, de Peugeot 4007 en de Mitsubishi Outlander gebruikt. Hij levert dan ook zowel op de weg als op licht terrein uitmuntende resultaten.

Excellente prestaties

De Latitude Diamaris wordt door bandenexperts beoordeeld als ‘uitmuntende’ band. Het is een groene band, die garant staat voor een lager brandstofverbruik van je auto. En daarmee een lagere CO2-uitstoot. Het is ook een band die bekend staat om z’n veiligheid, ook op hoge snelheid. Het is niet voor niets een voorkeursband van veel 4WD-rijders. Op zanderig of modderig terrein blijven de prestaties op het gebied van grip en tractie uitstekend. Maar ook op bijvoorbeeld natte wegen ben je blij met de perfecte waterafvoer van deze band.

Innovatief

De Latitude Diamaris van Michelin beschikt over een innovatief profiel. Dat profiel zorgt voor de sublieme prestaties op de weg en op het terrein. Reken op veel rijgenot op gladde asfaltwegen én op onverharde wegen met stenen en rotsen. De Latitude Diamaris is niet bang voor ruig terrein. Daarnaast zorgt het profiel voor een laag afrolgeluid en een korte remweg. Al met al een band waarmee jouw 4×4 altijd klaar is voor het zware werk.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Michelin Latitude Diamaris

17 Inch

19 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be