Michelin Latitude Sport 3

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Michelin Latitude Sport 3 blinkt uit in:

  • 4WD-rijeigenschappen
  • Speciaal voor SUV's
  • Ontwikkeld samen met Porsche
  • Korte remweg
  • Levensduur

Michelin Latitude Sport 3

De Michelin Latitude Sport 3 is een zomerband, speciaal bestemd voor 4×4-auto’s. Deze band is ontwikkeld in samenspraak met Porsche. Hij is bedoeld voor middelgrote en grote SUV’s. Bijvoorbeeld: de Audi Q3 en Q5, de Porsche Cayenne en de Volkswagen Touareg.

Deze band voldoet vanzelfsprekend aan de hoge eisen die dergelijke voertuigen stellen aan de rijdynamiek, het remgedrag en de snelheidscategorie. De Latitude Sport 3 blinkt uit in zijn korte remweg: maar liefst 2,7 meter korter dan die van de normale Latitude Sport.

De Michelin Latitude Sport 3 is met recht een ‘ultra high performance’ band. Je kunt rekenen op een voortreffelijke grip op zowel rechte wegen als in bochten. Ook onder regenachtige omstandigheden geeft deze band veel vertrouwen.

Hoog niveau

Bestuurders van SUV’s stellen hoge eisen aan het weggedrag van hun auto. En terecht. De Michelin Latitude Sport 3 doet wat-ie moet doen. Veiligheid bieden en het rijplezier vergroten. De innovatieve rubbersamenstelling is van het allerhoogste niveau, dankzij de combinatie van silica en een nieuwe generatie elastomeren. Een tweelaags karkas vergroot de robuustheid verder. Ook heeft hij 10% meer groeven dan zijn broers in het Latitude Sport-programma.

Een lang leven

De Michelin Latitude Sport 3 gaat lang mee. Dat komt door zijn lage rolweerstand, vanwege het unieke rubbermengsel. Dat betekent ook een laag brandstofgebruik en een laag afrolgeluid. Beter voor de omgeving en het milieu. Met de Latitude Sport 3 van Michelin koop je een band van de allerhoogste kwaliteit.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Michelin Latitude Sport 3

19 Inch

20 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be