Michelin Latitude Tour HP

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Michelin Latitude Tour HP blinkt uit in:

  • Comfort op de weg en het terrein
  • Speciaal voor 4WD en SUV
  • Uitstekende wegligging
  • Korte remweg
  • Levensduur

Michelin Latitude Tour HP

De Michelin Latitude Tour HP is een speciale high performance zomerband voor 4WD’s en SUV’s. Onder auto’s als de BMW X5 levert deze band maximale prestaties, comfort en duurzaamheid. De Michelin Latitude Tour HP is een XL (extra load) band, dit wilt zeggen dat hij ontworpen is om veel gewicht aan te kunnen.

Natuurlijk presteren deze 4×4 banden groots op de weg. Zowel op een droog als een nat wegdek laat hij zien dat hij van goeden huize komt. Maar met de Michelin Latitude Tour HP kun je ook prima de gebaande paden verlaten. In licht terrein staat hij zeker z’n mannetje.

De Michelin Latitude Tour HP is speciaal ontwikkeld op basis van input van 4×4-bezitters. Speciale aandachtspunten bij de ontwikkeling waren: minder trillingen ten opzichte van eerdere modellen, een langere levensduur, meer brandstofbesparing en betere grip op nat wegdek . De veiligheid op een nat wegdek alsmede op terrein is immers van levensbelang.

Rotsvast

De Latitude Tour HP van Michelin gebruikt een zogenoemd ‘rotsvast’ compound. Een speciale rubbersamenstelling die voor minder slijtage, minder rolweerstand en een lager brandstofverbruik zorgt. De band gaat langer mee en levert hogere prestaties. Dat merk je bij een zwaardere belading van jouw 4×4 en bij een sportief rijgedrag.

Terrein

De Michelin Latitude Tour HP toert net zo lief in het terrein als op de weg. Hij is bestand tegen stoten en snijden en andere beschadigingen die je offroad op kunt lopen. Op verschillende ondergronden en onder verschillende omstandigheden biedt hij een uitstekende grip, in combinatie met goede remprestaties. De Michelin Latitude Tour HP maakt het mogelijk om on- en offroad voordelig te rijden op banden van de hoogste kwaliteit. Zelfs onder de ruigste omstandigheid biedt de Michelin Latitude Tour HP comfort en veiligheid.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maten die op die band staan aangegeven is de maat die onder jouw auto past!

Bestel nu je Michelin Latitude Tour HP direct online en profiteer van gratis verzending!

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Michelin Latitude Tour HP

21 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be