Michelin Pilot Alpin PA3

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Michelin Pilot Alpin pa3 scoort onder meer op:

  • stabiel en comfortabel rijgedrag
  • sterke remprestaties
  • goede grip en tractie
  • respect voor het milieu
  • lange levensduur

Michelin Pilot Alpin PA3

De Michelin Pilot Alpin pa3 is een high performance winterband voor snelle en krachtige personenauto’s, waaronder sportauto’s. Deze band geeft je tijdens het rijden beduidend meer grip op een nat of besneeuwd wegdek. Daarmee is het een ideale keuze voor winterse omstandigheden.

Opvallend aan de Michelin Pilot Alpin pa3 zijn het perfecte en stabiele wegcontact en de onnavolgbare wegligging onder alle omstandigheden. Ook de remweg is lekker kort – op natte, besneeuwde én droge wegen. Verder stuurt de performance winterband fenomenaal, heeft hij een geweldige tractie en reageert hij direct op jouw stuurcommando’s. Een veiliger en betrouwbaarder winterband zul je niet gauw vinden!

De winter de baas

Het asymmetrische profiel met diepe groeven geeft de band een extreme stabiliteit, een perfecte grip (ook op nat wegdek), een korte remweg en optimaal stuurgedrag onder alle weersomstandigheden. Ook in bochten of bij snel optrekken. Dat maakt de Michelin Pilot Alpin pa3 tot een van de veiligste banden. En nog comfortabel ook, want de band maakt aangenaam weinig geluid, zoals je van Michelin gewend bent.

Duurzaamheid en besparing

De Pilot Alpin pa3 van Michelin is uiterst slijtvast en duurzaam dankzij een speciaal rubbercompound. Dat is prettig voor het milieu, want de band verbruikt minder brandstof en kent dus een lagere CO2-uitstoot.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast is deze band geschikt voor zowel stalen velgen als aluminium velgen.

Wil je je banden online kopen? Dan versturen wij dankzij onze gratis verzending je banden gratis op!


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Michelin Pilot Alpin PA3

18 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be