Michelin Pilot Alpin PA4

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Michelin Alpin pa4 scoort onder meer op:

  • stabiele wegligging
  • uitstekende remprestaties
  • optimale grip op sneeuw
  • gunstig brandstofverbruik
  • lange levensduur

Michelin Pilot Alpin PA4

De Michelin Pilot Alpin PA4 is een performance winterband en komt helemaal tot zijn recht onder sportieve en krachtige auto’s. Een ultra high performance winterband waarop je zelfs in de lastigste omstandigheden kunt vertrouwen. Deze band heeft geen enkele moeite met grip op nat, besneeuwd en droog wegdek. Ook niet bij hoge snelheden en onvoorspelbare bochten. Je houdt maximale controle en grip. Want jouw veiligheid staat bij Michelin altijd voorop.

Onder alle winterse omstandigheden geeft de Michelin Pilot Alpin pa4 je een veilig gevoel. De band levert absolute topprestaties bij het optrekken, het afremmen en het nemen van bochten. Ook onderscheidt hij zich door een geweldig wegcontact, een formidabele wegligging, opvallende stabiliteit, een kortere remweg en een uitzonderlijke trekkracht. Daarnaast is deze band ook beschikbaar in maten met een hogere load index (extra load).

Uniek en veilig profiel

De Michelin Pilot Alpin pa4 is innovatief in meerdere opzichten. Neem bijvoorbeeld zijn 4-blokken profiel met diepe lamellen in drie richtingen en met variabele hoeken: je voelt meteen meer grip en een betere remweg op winterse ondergronden. Zo grijpen de banden steviger in de sneeuw, waardoor de Michelin Pilot Alpin PA4 veel minder snel wegglijdt.

Revolutionaire rubbermix

Deze prestaties worden nog verder verbeterd door de nieuwe HelioCompound rubbersamenstelling. De remweg van de Pilot Alpin PA4 van Michelin op een nat wegdek is zelfs zo’n 3 meter korter dan van zijn voorganger. Ook op een droog wegdek is de remweg aanzienlijk kort. Toch gaat de band lange tijd mee en garandeert hij een lage CO2-uitstoot. Dat betekent dus volop sportief rijden in de winter, maar wel met respect voor het milieu.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden van de Michelin Pilot ? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast is deze band geschikt voor zowel stalen velgen als aluminium velgen.

Bestel je deze relatief goedkope Michelin Pilot Alpin PA4 banden online dan versturen wij dankzij onze gratis verzending je banden gratis!


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Michelin Pilot Alpin PA4

18 Inch

19 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be