Michelin Pilot Exalto PE2

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Michelin Pilot Sport 3 blinkt uit in:

  • Sportiviteit
  • Stuurprecisie
  • Slijtvastheid
  • Stabiel en comfortabel
  • Veiligheid

Michelin Pilot Exalto PE2

De Michelin Pilot Exalto PE2 is het instapmodel voor de sportieve rijder. Een betaalbare zomerband die perfect past bij sportieve auto’s van compact formaat, zoals coupés. Je krijgt een Michelin-band van hoge kwaliteit, zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen.

De Michelin Pilot Exalto PE2 biedt een uitstekende wegligging, veel grip op rechte wegen en zeer stabiel bochtenwerk.

De Michelin Pilot Exalto PE2 is ontwikkeld in samenwerking met autofabrikanten en op basis van de opgedane ervaringen van Michelin in de autosport. Hij zorgt ook voor een goede waterafvoer op natte wegen.

Veiligheid in bochten

Bij snel genomen bochten is het extra belangrijk dat de Michelin banden veilig zijn. Met het Variable Contact Patch-systeem van de Michelin Pilot Exalto PE2 zit dat wel goed. Naarmate de bocht scherper is, krijgt de band een steeds groter contactvlak. Door de vernieuwde rubbersamenstelling heeft de band meer grip. Het asymmetrisch profiel zorgt ervoor dat water snel en nauwkeurig wordt afgevoerd. Zo krijgt aquaplaning geen kans.

Lange levensduur

Het profiel is zo ontworpen dat het afrolgeluid minimaal is. Ook zorgt het profiel ervoor dat de banden gelijkmatig en langzaam slijten. Met de Pilot Exalto PE2 doe je langer met je banden, zelfs bij een sportieve rijstijl. Het is dé betaalbare band voor meer wegplezier in snelle bochten en tijdens fijne roadtrips.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Michelin Pilot Exalto PE2

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be