Michelin Pilot Primacy 3

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Michelin Pilot Primacy 3 blinkt uit in:

  • Een van de best verkochte zomerbanden
  • Uitstekende rijeigenschappen
  • Hoge testscore
  • Veel grip in bochten
  • Goede remprestaties op nat wegdek

Michelin Pilot Primacy 3

De Michelin Pilot Primacy 3 is ontwikkeld als definitieve vervanger van de Primacy HP. Het is een zomerband die is bestemd voor grotere en luxe sedans. De Pilot Primacy 3 biedt de ideale combinatie van veiligheid en levensduur.

De band wordt op de website van Michelin aangeraden door meer dan 90% van de consumenten. Zij zijn tevreden over de grip en de rij- en remprestaties van de band.

De Pilot Primacy 3 is ook vaak de keuze van autofabrikanten. Juist vanwege de veiligheid en duurzaamheid waarom Michelin – en deze band in het bijzonder – bekend staan.

Tests zomerbanden

De Michelin Pilot Primacy is uitgebreid getest en scoort zonder uitzondering in de hoogste regionen. Zie hieronder de testresultaten van ANWB en een aantal gezaghebbende automagazines.

Zomerbanden testen:

ANWB 2016 (Zomerbandentest 225/45 R17) (9e plaats)

Zelfblokkerende lamellen

De Michelin Pilot Primacy 3 heeft een speciale rubbermix met zelfblokkerende lamellen. Deze lamellen zorgen voor uitstekende grip op de weg. Ook zorgen ze voor bijzondere slijtvastheid. De band gaat extra lang mee en geeft de bestuurder veel vertrouwen in snel genomen bochten. Als het erop aankomt, sta je zelfs op een natte weg snel stil.

Uitstekende levensduur

De Pilot Primacy 3 staat voor geringe en gelijkmatige slijtage en daardoor een lange levensduur. Deze eigenschap dankt de band eveneens aan de speciale rubbermix. De band scoort hoog op het gebied van duurzaamheid. Daarmee is het ook een aantrekkelijke keuze wat betreft prijs-kwaliteitsverhouding.

Deze band heeft de Primacy HP vervangen.
De opvolger van deze band is de Primacy 4.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be