Nexen

De goedkoopste Nexen van België.Gegarandeerd.

Nexen banden: kwaliteit uit Zuid-Korea

Het Zuid-Koreaanse Hankook ken je wellicht, het eveneens Zuid-Koreaanse Nexen ken je mogelijk nog niet. Toch heeft ook Nexen Tire – zoals het bedrijf officieel heet – een kwalitatieve en prijsvriendelijke collectie Nexen zomerbanden, Nexen winterbanden en Nexen all-seasonbanden.

Nexen: goede prijs-kwaliteitsverhouding

Nexen Tire biedt een uitgebalanceerd assortiment aan zomerbanden, winterbanden en all-seasonbanden voor personenauto’s, lichte vrachtwagens en sportieve SUV’s. Nexen banden worden gemaakt aan de hand van de modernste technologie en hebben een indrukwekkende prijs-kwaliteitsverhouding.

Door de speciale rubbersamenstelling op basis van een optimale mix aan grondstoffen en de slim ontworpen profielen presteren Nexen banden onder alle weersomstandigheden optimaal. Water en vuil voeren ze snel af. En ook onder extreme omstandigheden, zoals bij hard remmen of plotselinge uitwijkmanoeuvres, presteren de banden van Nexen uitstekend.

Nexen zomerbanden

Nexen beschikt over een uitgebreid assortiment zomerbanden. Heb je zomerbanden nodig voor een compacte stadsauto, een luxe middenklasser of een SUV uit het topsegment? Voor elk model zijn er geschikte zomerbanden van Nexen, in verschillende maten. Kies je voor Nexen, dan kies je niet alleen voor een aantrekkelijke prijs, maar ook voor een kwalitatief hoogwaardig product. Door de hoogstaande rubbersamenstelling en de speciale selectie aan profielen zijn Nexen zomerbanden onder alle weersomstandigheden de beste zomerbanden onder jouw auto.

In het bijzonder noemen we de Nexen N6000 als een high-performance zomerband. Ook vermeldenswaardig is de Nexen N8000. Deze zorgt voor optimale rijeigenschappen en maximale grip. Dan is er ook nog de Nexen N9000 XL, de high-performance zomerband in het topsegment. De Nexen N’Blue ECO heeft een verminderde rolweerstand en zorgt daarmee voor brandstofbesparing en een lagere uitstoot. Wil je hoge prestaties, lage slijtage én een laag brandstofverbruik? De Nexen N’Blue HD is jouw band. Met de N’Fera SU1 heeft de Zuid-Koreaanse bandenfabrikant een bijzonder goede zomerband op de markt gebracht. Deze zomerband doet niet onder voor de zomerbanden van de grotere en duurdere merken.

Nexen winterbanden

Winterbanden van Nexen garanderen je de beste grip tijdens winterse omstandigheden. Deze winterbanden hebben een verbeterde rubbersamenstelling door de toevoeging van extra silica. Het resultaat? Ook bij extreem lage temperaturen blijven ze steeds soepel. De brede groeven in het profiel zorgen voor snelle afvoer van water, sneeuw en vuil. Daarmee wordt de kans op aquaplaning sterk verminderd. De remweg in de winter kan van levensbelang zijn. Daarom heeft Nexen daar in z’n winterbanden extra aandacht aan besteed. Je kunt rekenen op meer controle en grip op wegen met veel regen, sneeuw of zelfs ijs.

Een paar voorbeelden van uitstekende Nexen winterbanden geven we je hier graag. De Nexen Winguard 231 is heel geschikt voor extreme winterse omstandigheden. Wordt het echt zwaar, dan kan hij ook van spikes worden voorzien. De Nexen Winguard Sport biedt tijdens de winter een perfecte wegligging en maximale grip. Dan hebben we ook de Nexen Winguard SN. Die houdt je auto op winterse wegen beter bestuurbaar. Samen met de korte remweg is deze Nexen winterband een klasse apart.

Nexen eerste montages

Dacht je dat Nexen alleen groot was in de vervangingsmarkt? Think again! Een groot aantal merken monteert Nexen banden af-fabriek al onder z’n modellen. Je vindt Nexen banden onder andere op de volgende modellen:

Dacia Lodgy
Dacia Docker
Renault Twingo
Skoda Rapid
Skoda Octavia
Volkswagen Polo
Smart Fortwo
Smart Forfour
Mitsubishi Outlander Sport

En verder op verschillende Fiat-modellen, Hyundai-modellen en Kia-modellen.

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be