Nokian Weatherproof C

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

Nokian Weatherproof C

Met de Nokian Weatherproof C kies je voor een veelzijdige all season band, waarmee je het hele jaar door het beste uit je auto haalt. Door de perfecte balans tussen rubbermix en profiel presteert deze band in alle seizoenen maximaal. Zowel op droog, nat als besneeuwd wegdek kun je vertrouwen op de unieke rijeigenschappen van de Nokian Weatherproof C. Dus als je gaat voor gemak en onbeperkt rijplezier, is deze all season band voor jou een perfecte keuze.

Waarom all season banden?

All season banden zijn praktisch. Want je hoeft niet te wisselen tussen zomerbanden en winterbanden. Ze slijten iets sneller dan winterbanden, maar zijn weer wat zuiniger in gebruik dan winterbanden. Dat heft elkaar dus aardig op. All season banden zijn ideaal voor auto’s met een laag jaarkilometrage en goede wintereigenschappen, zoals vierwiel- of voorwielaandrijving. Hebben all season banden naast de M+S markering (modder en sneeuw) ook het sneeuwvloksymbool? Dan worden ze wettelijk gezien als winterbanden.

De beste voor bestelwagens

De Nokian Weatherproof C is bij uitstek geschikt voor bestelwagens in de kleinere en middenklasse. In alle opzichten is deze band afgestemd op de bijzondere eisen die het bestelverkeer stelt aan dagelijks transport. Je wilt dat jij en je lading altijd veilig hun plaats van bestemming bereiken. Bovendien zoek je een band die bestand is tegen intensief gebruik. Zodat je de kosten ook goed onder controle kunt houden. Met de Nokian Weatherproof C kies je voor een band die zich net zo soepel en comfortabel gedraagt in de stad als op de snelweg. Wel zo prettig als je veel onderweg bent.

A-merk kwaliteit

Wil je een band van de allerhoogste kwaliteit, dan heb je met een A-merk absolute zekerheid. De Nokian Weatherproof C behoort gegarandeerd tot deze categorie. Dit gerenommeerde merk heeft al een indrukwekkende historie op het gebied van autobanden en besteedt veel tijd en aandacht aan innovatie. Het resultaat is een assortiment banden van topkwaliteit, waarmee regelmatig sportieve successen worden behaald. Alle kennis en ervaring, van tekentafel tot dagelijkse praktijk, worden telkens weer verwerkt in nóg betere banden. Geen wonder dat banden van Nokian vaak goed tot zeer goed scoren tijdens officiële bandentests.

Uitstekende prestaties

De Nokian Weatherproof C presteert zeer goed op elk wegdek en in alle omstandigheden waarvoor hij is ontworpen. Kenmerkend zijn onder meer de stabiele grip, de veilige remweg, de comfortabele wegligging en de lange levensduur. Ook qua zuinigheid en veiligheid kun je je eigenlijk geen betere band wensen. Bovendien leveren wij de Nokian Weatherproof C vanuit voorraad en voor de allerlaagste prijs.

De highlights van Nokian Weatherproof C

Van de Nokian Weatherproof C hebben we momenteel 847 exemplaren op voorraad. Daarbij kun je kiezen uit de volgende maten:

 • 175/65 R14
 • 195/65 R16
 • 195/75 R16
 • 195/60 R16
 • 195/70 R15
 • 205/75 R16
 • 205/65 R16
 • 215/65 R16
 • 215/70 R15
 • 215/75 R16
 • 225/70 R15
 • 225/75 R16
 • 225/65 R16
 • 235/65 R16

Bij ons vind je al een Nokian Weatherproof C vanaf € 74,29 per band.

Ga voor de beste bandendeal van Nederland

Chat direct met onze klantenservice (op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 uur) of bel/mail ons (zie contactgegevens onderaan de pagina). Je krijgt altijd snel een antwoord. En vergeet niet: voor 12 uur besteld = morgen bezorgd.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be