Pirelli Cinturato P1 Verde

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Pirelli Cinturato P1 Verde blinkt uit in:

  • Uitstekende grip
  • Comfort
  • Levensduur
  • Milieuvriendelijk
  • Laag brandstofverbruik

Pirelli Cinturato P1 Verde

Een voordelige én milieuvriendelijke zomerband voor stadsauto’s, compacte auto’s en middenklassers. Zo zouden we de Pirelli Cinturato P1 Verde willen omschrijven. ‘Verde’ betekent ‘groen’ in het Italiaans en dit is dan ook een groene autoband. Daarnaast is deze band ook beschikbaar in maten met meer draagvermogen (extra load).

Dat het een groene autoband is, slaat niet op de kleur. Die is gewoon zwart. Het betekent dat hij is geoptimaliseerd om te besparen op brandstofkosten. Experts beoordelen de kwaliteit van deze zomerband als ‘uitmuntend’ en ook de ANWB is enthousiast, zoals je in de zomerbandentests hieronder kunt zien.

De Pirelli Cinturato P1 Verde is de favoriete band van bestuurders van onder andere de Peugeot 306, de Nissan Micro, de Mercedes A-klasse, de Ford Fiesta en de Fiat 500.

Tests zomerbanden

De Pirelli Cinturato P1 Verde is getest door de ANWB en Autoweek. Hieronder zie je het resultaat van deze zomerbandentests.

Zomerbanden testen (ANWB zomerbandentest):

ANWB 2014 (Zomerbandentest 175/65 R14) (3e plaats)
ANWB 2014 (Zomerbandentest 195/65 R15) (4e plaats)
ANWB 2015 (Zomerbandentest 185/60 R14) (10e plaats)

Milieuvriendelijk

Zoals alle banden van Pirelli, is ook de Pirelli Cinturato P1 Verde is bijzonder veilige band. Maar behalve veilig, is de band ook duurzaam. Je kunt rekenen op hoge kilometerprestaties en een laag brandstofverbruik. De hybride materialen waarmee de band is gemaakt, zorgen voor een lage slijtage. De verbeterde rolweerstand zorgt voor een extra besparing op brandstof.

Groen en goed

Ben je op zoek naar een veilige en duurzame zomerband voor jouw compacte auto of middenklasser? Dan vind je in de Pirelli Cinturato P1 Verde een fijne groene band. Zonder in te leveren op prestaties of veiligheid, spaar je het milieu én je portemonnee.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast is deze band geschikt voor zowel stalen velgen als aluminium velgen.

Bestel nu je banden online en wij versturen je banden gratis!


Test resultaten

Test resultaten

ANWB 2014 (Zomerbandentest 175/65 R14) (3e plaats)
ANWB 2014 (Zomerbandentest 195/65 R15) (4e plaats)
ANWB 2015 (Zomerbandentest 185/60 R14) (10e plaats)

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Pirelli Cinturato P1 Verde

15 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be