Pirelli Cinturato Winter

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Pirelli Cinturato Winter blinkt uit in:

  • Uitstekende grip
  • Slijtvastheid
  • Korte remweg
  • Precies stuurgedrag
  • Weinig kans op aquaplaning

Pirelli Cinturato Winter

Een beest in de winter, dát is de Pirelli Cinturato Winter. Dit is een zeer goede winterband voor onder jouw compacte personenauto of middenklasser.

Van de Cinturato-reeks van Pirelli heb je mogelijk weleens gehoord. Dit zijn de banden die de standaard hebben gezet voor alle andere autobanden. Vrijwel elke bandenfabrikant gebruikt inmiddels de technologie die in Milaan werd ontwikkeld. Pirelli heeft dan ook een bijzonder grote naam als het op veiligheid aankomt.

Zeker in de winter wil je volledig op je banden kunnen vertrouwen. Iets beters dan de Pirelli Cinturato Winter vind je dan eigenlijk niet. De Pirelli Cinturato Winter tyres zijn in meerdere soorten en maten beschikbaar.

Innovaties

Pirelli heeft veel ervaring met het maken van kwalitatieve winterbanden. Alle technologie op dit gebied is samengebald in de Pirelli Cinturato Winter tyre. Dat merk je in de uitgebreide winterbandentests die deze band heeft ondergaan. Hierin behaalt de Pirelli winterband een hoge score. De Pirelli Cinturato Winter kwam zelfs als beste uit de bus op de onderdelen slijtvastheid, sneeuw en natte weg. Gelukkig maar, want winters zijn het meest gevaarlijk als het om autorijden gaat. Het is dan prettig als je op een innovatief merk als Pirelli kunt vertrouwen.

Comfort is ook wat waard

De Pirelli Cinturato Winter is niet alleen een veilige winterband, maar biedt ook veel comfort. Doel van Pirelli was om het comfort van zomerbanden te evenaren. En dat is aardig gelukt. De groeven in deze winterband van Pirelli maken veel minder lawaai dan die in concurrerende winterbanden. Dat is prettig als je dagelijks in de auto zit. De Pirelli Cinturato Winter biedt dus een hoge veiligheid in combinatie met stil rijplezier.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Pirelli Cinturato Winter

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be