Pirelli Winter 190 Snowcontrol Serie 3

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Pirelli Winter 190 SnowControl 3 blinkt uit in:

  • Slijtvastheid
  • Grip op natte wegen
  • Tractie op sneeuw en ijs
  • Remprestaties
  • Stabiliteit

Pirelli Winter 190 Snowcontrol Serie 3

De Pirelli Winter 190 SnowControl 3 is een winterband voor stadsauto’s en auto’s uit de middenklasse. Met deze autoband kun je tijdens de wintermaanden veilig de weg op.

Deze Pirelli Winter 190 SnowControl 3 biedt een betrouwbare wegligging, een grote trekkracht en prettige remprestaties bij winters weer.

Deze band is onder andere in trek bij eigenaren van de Peugeot 207 en 208 en 306, de Ford Fiesta en de Citroën C3.

Profiel

In het profiel van de Pirelli Winter 190 SnowControl 3 is bijzondere technologie verwerkt, die op droge en natte wegen voor goede prestaties zorgt. De band past zich automatisch aan, aan de weersomstandigheden. Gevaar voor aquaplaning loop je nauwelijks, doordat water en sneeuw via de diagonale groeven snel en effectief worden afgevoerd. Tegelijkertijd houd je steeds een optimaal contact met het wegdek.

Voordelige keuze

De Pirelli Winter 190 SnowControl 3 is een voordelige band, die nog voordeliger wordt doordat hij milieu- en portemonneevriendelijk is. Hij verlaagt het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot en heeft een lange levensduur door het geoptimaliseerde loopvlak. Als je op zoek bent naar een stabiele en veilige winterband voor jouw compacte auto of middenklasser, en je wilt niet te veel betalen, dan is deze Pirelli een goede keuze.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be