Pirelli Winter 210 Snowcontrol Serie 3

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Pirelli Winter 210 SnowControl 3 blinkt uit in:

  • Slijtvastheid
  • Grip op natte wegen
  • Tractie op sneeuw en ijs
  • Remprestaties
  • Laag brandstofverbruik

Pirelli Winter 210 Snowcontrol Serie 3

De Pirelli Winter 210 SnowControl 3 is een winterband voor stadsauto’s en auto’s uit de middenklasse. Met deze veilige band van het Italiaanse Pirelli kun je ook in de winter onder alle omstandigheden de weg op.

Het is een echte winterbreaker, deze Pirelli Winter 210 SnowControl 3. Hij levert uitstekende tractie en remprestaties op een besneeuwde weg. De prestaties blijven goed en de remweg is zo kort mogelijk.

In een winterbandentest van de ANWB behaalde de Pirelli Winter 210 SnowControl 3 een score van 3 sterren. Vooral de slijtvastheid, het verbruik en de prestaties op ijs en sneeuw werden geroemd.

Geoptimaliseerd voor de winter

De Pirelli Winter 210 SnowControl 3 is optimaal voorbereid op een pittige winter. Het loopvlakprofiel biedt meer tractie op besneeuwde wegen. Ook het rubbercompound is verbeterd en biedt nu een beter evenwicht tussen het rijgedrag op natte en besneeuwde wegen. De lamellen zijn goed voor een grotere stabiliteit, zowel zijdelings als rechtdoor. De band levert ook een goed gedrag op droge wegen.

Ecologisch verantwoord

Behalve een veilige band, is deze winterband van Pirelli ook een ecologisch verantwoorde autoband. Hij is gemaakt van materialen die tijdens de productiefase een minimaal milieu-effect hebben. Ook tijdens de levensduur van de band hoef je niet bang te zijn voor schadelijke effecten. De lage rolweerstand zorgt voor een laag verbruik en een verminderde CO2-uitstoot van jouw auto. De geluidsreductie die met de Pirelli Winter 210 SnowControl 3 tot stand is gebracht, biedt de mogelijkheid om veel ontspannener te rijden.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be